Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dove Fashion.hr

Glumcu Sergeju Trifunoviću na pisti se najviše svidjela vjenčanica

Dove Fashion hr cruise
Foto: Livio Andrijić/Pixsell
1/12
03.07.2010.
u 00:02

Osim srpskog glumca moda je na Brač i Zlatni rat dovela i glumicu Ankicu Dobrić, voditeljicu Antoniju Blaće i još mnoga poznata lica

Moda za ljeto i odmor četvero hrvatskih dizajnera na prvom je Dove Fashion.hr cruise programu okupila brojne celebrityje u Bolu na otoku Braču. Na jednoj od najljepših naših plaža, Zlatnom ratu, glumice Ana Begić i Ankica Dobrić, voditeljica Antonija Blaće te Boris Banović i Neven Ciganović pratili su revije eNVy rooma, Ane Marije Ricov, Damjana Jacića i Ivice Skoke.
-Svidjela mi se bijela vjenčanica za vjenčanje na plaži s potpisom Ivice Skoke - rekao je najzapaženiji VIP gost na plaži, beogradski glumac Sergej Trifunović. Zainteresiran više za nekog s druge strane mobitela nego za revije, Trifunović je rekao kako je ovdje samo na odmoru, po prvi put na Braču i da o modi nema stava, ali svejedno misli da kad je o odijevanju riječ, važna je osobnost.
-Postoje stvari koje mi se sviđaju, i koje mi se ne sviđaju, a ono što vrijedi je osobni stil i zato netko može obući stolnjak i da mu on savršeno pristaje -dodao je Trifunović u trenutku dok je kraj nas prolazila Ankica Dobrić pozivajući: "Idemo sad nešto piti!".

Pravu cruise kolekciju za ljeto i odmor dao je Damjan Jacić odjenuvši muškarce u udobne kratke hlaće, profinjene majice i košulje poentirane grafizmima. Dobrodizajniranu, mirnu ljetnu kolekciju inspiriranu Afrikom dala je Ana Marija Ricov. Duo eNVy room mislio je na djevojke u ljetnim haljinama-ženstvenim i pomalo dosadnim nabiranjima. A Ivica Skoko zabljesnuo je na kraju revijom koja se činila neprofinjenom kopijom dizajnerskog rukopisa Borisa Pavlina pa smo tako dobili "Pavlina za radničku klasu". Skoko se ljuti na tu kritiku primjetivši da Pavlin i on odavno rade isto i istim luksuznim materijalima. No njegova kolekcija ionako je mišljena ironično. Autor ju je nazvao kolekcijom princeze poludjele za bogatim ruskim tajkunima na jahtama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije