BORBA POČINJE

Glumica (42) priznala da se bori s teškom dijagnozom te ispričala kako je otkrila bolest: 'Bila sam u potpunom šoku'

Foto: Instagram
1/5
09.09.2024.
u 16:00

Naime, ova 42-godišnjakinja izjavila je da su joj doktori potvrdili da ima rak dojke koji je u drugom stadiju. Dodala je da je bila u potpunom šoku kada je saznala dijagnozu, a kvržicu je otkrila dok je dojila svoju bebu, djevojčicu Isabellu staru samo 19 mjeseci.

Ali Bastian, glumica najpoznatija po ulozi u seriji 'Hollyoaks' otkrila je da ima rak. Naime, ova 42-godišnjakinja izjavila je da su joj doktori potvrdili da ima rak dojke koji je u drugom stadiju. Dodala je da je bila u potpunom šoku kada je saznala dijagnozu, a kvržicu je otkrila dok je dojila svoju bebu, djevojčicu Isabellu staru samo 19 mjeseci. - Bio je to potpuni šok. Ima dana kada se probudim i sve sam zaboravila... ali onda se sjetim. Još uvijek to pokušavam osvijestiti - izjavila je za britanske medije.. Ali i njen suprug imaju dvoje djece, a starija djevojčica Isla ima četiri godine. Glumica je ispričala i kako je našla kvržicu.

- Dijete mi je počelo sve više jesti i zbog toga su me boljele grudi. Kada sam se probudila bol nije prestajala i tada sam osjetila kvržicu. Mislila je da ima začepljenu mliječnu žlijezdu, a doktori su joj dali antibiotike od kojih bol nije prolazila. Nakon toga su je uputili stručnjacima koji su potvrdili da je ipak riječ o raku. Dijagnozu su joj priopćili putem telefona, no uvjerili su je da će se boriti da ju izliječe. 

VEZANI ČLANCI:

Liječnici su uvjereni da njen rak ima veze s hormonima, te rade pretrage kako bi dokazali da je za njega imala genetske predispozicije. Naime, njena majka i baka borile su se rakom dojke. Ali mora ići na operaciju, mastektomiju, a još čeka vijesti o tome misle li doktori da joj treba dupla mastektomija. Osim toga ide i psihologu koji je stručnjak za ovakve situacije, a čekaju je još i kemoterapija te zračenje. 

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

No, ona kaže da se neće prestati boriti i da je uvjerena da će se vratiti glumi. Misli pozitivno. -Ja ću ovo preživjeti i izaći na drugu stranu - rekla je. Dodala je i da je ovo vrijeme teško za nju jer je nedavno izgubila i bliskog prijatelja, a na Instagramu je otkrila da je druga trudnoća za nju bila jako teška, te da joj rane od carskog reza dugo nisu zacjeljivale  

VIDEO Sjećate li se RTL-ova voditelja Marka Lušića? Više nije dio medijskog svijeta i iznenadit ćete se čime se sad bavi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije