Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadovoljna je

Glumica (60) je skinula skoro 80 kg i zategnula lice, pa na odmoru ponosno pokazala liniju u badiću

Foto: Profimedia
1/8
01.09.2023.
u 20:00

Zvijezda serija kao što su 'Shameless' i 'Brookside' danas je čak 76 kg lakša, a bila je i na zatezanju lica. Na novim fotografijama gotovo je neprepoznatljiva.

Tina Malone (60), britanska glumica na odmoru u španjolskoj pohvalila se novom linijom. Naime, Tina je prošla drastičnu transformaciju. Zvijezda serija kao što su 'Shameless' i 'Brookside' danas je čak 76 kg lakša, a bila je i na zatezanju lica. Na novim fotografijama gotovo je neprepoznatljiva. 

Ova 60-godišnjakinja u Španjolskoj se zabavljala u moru sa svojom kćeri koja ima devet godina, a na paparazze se nisu obazirale. U emisiji 'Good Morning Britain' Malone je gostovala nedavno te je tamo priznala da se u vlastitom tijelu nikada nije osjećala bolje. 

Foto: Profimedia

"Presretna sam zbog svojeg novog izgleda. Prije mi je lice izgledalo tužno i snuždeno, a sada izgledam zdravije i ljepše nego ikad", iskrena je bila glumica, a dodala je i kako je ponosna na svoje zrele godine i da izgleda kao da ima 40 godina. Rekla je da joj i drugi to često kažu. 

Glumica je kilograme uspjela skinuti jer je bila na operaciji želučane premosnice 2016. godine. Tina je za The Mirror otkrila kako je nakon operacije uspjela zadržati željenu kilažu. Rekla da je jela četiri mala, zdrava obroka svaki dan, počela trčati i usredotočila se na unos puno voća, povrća i proteina kako bi se osjećala sitijom.

- Prije sam preskakala obroke i jela sam nezdravu hranu, uravnoteženi obroci su jako važni - rekla je Tina. U intervju je pričala i o svom seksualnom životu i priznala je kako joj je seks sve bolji što je starija. 

- Strasti ne nedostaje u mom braku, što sam starija to sam sve zadovoljnija sobom i svojim izgledom - poručila je glumica. 

VIDEO Ella nije jedina: Ovi slavni parovi rekli su zbogom svojim brakovima u 2023. godini

 

Komentara 3

Avatar 404_ZLO
404_ZLO
20:25 01.09.2023.

I susjeda je bila na zatezanju lica! Sad kad se hoće nasmijati mora prvo podignuti lijevu nogu.

Avatar LooneyTooney
LooneyTooney
21:04 01.09.2023.

Gerijatrija festival se nastavlja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije