Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI PUT MAMA

Glumica Ana Begić Tahiri rodila prvo dijete, djevojčicu Lanu

BEGIĆ
Antonio Bronić/Pixsell
04.05.2011.
u 22:01

Ime njihovoj kćerčici izabrao je tata, a Ana se, kako nam je otkrila, bez pogovora složila. Glumica će u bolnici ostati do subote pa nestrpljivo čeka da svoju bebu napokon dovede kući i posveti se majčinstvu.

– Sve je super prošlo, nema nikakvih briga, presretni smo i zadovoljni – rekla nam je glumica Ana Begić Tahiri koja je u petak u Petrovoj bolnici rodila svoje prvo dijete, djevojčicu Lanu.

Zvijezda RTL-ove serije “Bibin svijet” rodila je carskim rezom, a njen suprug Daniel ne odvaja se od svojih najdražih cura beskrajno uživajući u prvim danima roditeljstva.

– Neopisiv je osjećaj postati mama, toliko divan da se ni s čim ne može mjeriti – ushićeno kaže 32-godišnjakinja.

Ime njihovoj kćerčici izabrao je tata, a Ana se, kako nam je otkrila, bez pogovora složila. Glumica će u bolnici ostati do subote pa nestrpljivo čeka da svoju bebu napokon dovede kući i posveti se majčinstvu.

– Jedva čekam da budemo samo nas troje na okupu. Onda ću vam moći reći kako se Daniel snašao u ulozi oca – sa smijehom nam se povjerila Ana Begić Tahiri.

Ključne riječi

Komentara 11

BI
bilikamen
22:43 04.05.2011.

Ma nije moguće? i kažete rodila...........ne mogu vjerovati da može roditi. Zamisli, bila u blaženom stanju i rodila. Kako to da nisam pročitao u New York Time? možda ameri još neznaju...........bez brige ja ću ih obavijestiti. Sram ih bilo još nisu pustili vijest u svijet, sramota. A možda su objavili Japanci, nikad neznaš.........a da njihovo pismo je malo čudno pa mi hrvati to spodije čitamo. U glavnom , rodila je. A kako se ono mlada mama zove? Anaaaaaaaaa, o da Ana.

OB
-obrisani-
08:05 05.05.2011.

Samo me interesira tko je od njih bio trudan Ana ili Tahira i da li ce Alan biti Ford i gdje se zbio veseli dogadjaj u Pristini ili u Tirani....O da i tko je pravio taj c-rez Dr. Kurjak ili netko iz USA ili Pakistana?

Avatar billybull
billybull
13:01 05.05.2011.

u cemu je problem, admine? zasto je dijete iz braka albanca i muslimanke vijest za vecernji? hrvatska se djeca ne radaju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije