Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pala s pozornice

Glumica iz 'Varljivog ljeta '68' završila u bolnici, pozlilo joj je usred predstave

Beograd: Održana komemoracija glumici Snežani Nikši?
Foto: Amir Hamzagic
1/7
21.06.2024.
u 09:53

Petrić je ozlijedila rame, a prisutni su odmah pozvali hitnu pomoć. To se dogodilo dok je igrala dramu 'Da krenemo ispočetka' u beogradskom kazalištu Madleanium.

Dok je igrala predstavu, srpskoj glumici Branki Petrić je pozlilo. Pala je s pozornice, a nakon toga je završila u bolnici. Petrić je ozlijedila rame, a kako piše Telegraf.rs prisutni su odmah pozvali hitnu pomoć. To se dogodilo dok je igrala dramu 'Da krenemo ispočetka' u beogradskom kazalištu Madleanium. 

Inače, Branka je stalna članica Jugoslavenskog dramskog pozorišta od 1960. Osim toga aktivna je i u Ateljeu 212, Zvezdara teatru i Narodnom pozorištu u Beogradu. Glumila je u predstavama kao što su 'Tartuffe', 'Einsteinovi sinovi', 'Drama o Mirjani i ovima oko nje' i 'Rođeni u YU'. 

VEZANI ČLANCI:

Široj javnosti poznata je po ulogama u filmovima kao što su  'Balkanski špijun', 'Varljivo leto '68', 'Uloga moje obitelji u svjetskoj revoluciji'. Ostvarila je i uloge u serijama 'Otvorena vrata' i 'Sinđelići'. 

 

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

Beograd: Održana komemoracija glumici Snežani Nikši?
1/43

Glumica ima dva sina, Hedona i Uliksa, a dobila ih je u braku s glumcem Bekimom Fehmijuijem. Njihova ljubav trajala je čak 43 godine. 

VIDEO Matej Meštrović javio se prije probe s gudačima milanske Scale

Komentara 1

DA
damascus
17:24 21.06.2024.

Branka Petrić je srpska glumica, ali je Hrvatica koju je život odveo u Srbiju, ali je vezana obiteljskim nasljeđem sa Novim Vinodolslkim i Rijekom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije