Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAČNA KRIZA

Je li ovo potvrda kraja? J Lo paparazzi su uhvatili kako uživa u Italiji, a Bena Afflecka nema na vidiku

Foto: Profimedia
1/13
20.06.2024.
u 22:40

Zadnje dvije godine J Lo i Ben su zajedno odlazili na odmor i uživali su u Francuskoj i Italiji, a svoj medni mjesec proveli su u Milanu, na jezeru Como i na otoku Capri

Paparazzi su snimili Jennifer Lopez (54) kako uživa u odmoru u Italiji, a u njezinom društvu nije bio Ben Affleck (51). Na fotografijama koje su objavljenje slavna pjevačica se sunča na brodu i ne skida osmijeh s lica iako su joj zadnji tjedni bili izrazito teški jer je njezin brak s Affleckom u krizi. Zbog cijele situacije s Benom pop diva je odgodila i svoju turneju i tako razočarala brojne obožavatelje, ali na taj potez se odlučila jer se htjela posvetiti obitelji i suprugu koji navodno opet ima problema s alkoholom. 

People je već prošli tjedan pisao kako Lopez planira putovati ovo ljeto, zbog napetosti u braku s Affleckom. Usred bračnih napetosti, Lopez i Affleck su pokušavali prodati i kuću na Beverly Hillsu vrijednu 61 milijun dolara koju su zajedno kupili 2023. godine. U ovoj vili uglavnom je živjela Lopez dok je njezin suprug više vremena provodio u iznajmljenoj kući nedaleko od vile koju su zajedno kupili i viđali su se svaki dan, rekao je izvor blizak paru za People.

Nakon što su u javnosti objavljene informacije kako im je brak u krizi Jennifer i Ben nastavili su se zajedno pojavljivati u javnosti i zajedno su bili i na obiteljskim događanjima. Nedavno su prisustvovali maturalnoj zabavi Affleckova sina Samuela (12) zajedno s Affleckovom bivšom suprugom Jennifer Garner. Lopez je također u nedjelju objavila emotivnu poruku svom suprugu na Instagramu povodom Dana očeva i napisala je kako je on njihov heroj.

Glumica i pjevačica majka je 16-godišnjih blizanaca Maxa i Emme, koje je dobila u braku s Marcom Anthonyjem. Osim sina Samuela, Affleck iz baraka s Jennifer Garner ima i kćeri Violet (18) i Seraphinu (15). Zadnje dvije godine J Lo i Ben su zajedno odlazili na odmor i uživali su u Francuskoj i Italiji, a svoj medni mjesec proveli su u Milanu, na jezeru Como i na otoku Capri. 

VIDEO Biljana Borzan odala zbog čega su ju izbacili iz Sabora: Ja to pojma nisam imala....

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije