Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na društvenim mrežama

Maja Lena Lopatny objavila prvu fotografiju s bebom i otkrila njeno ime: 'Sva lipota ovog svita'

Foto: instagram
1/14
20.06.2024.
u 21:00

Magistra novinarstva i PR stručnjakinja rodila je djevojčicu u Petrovoj bolnici proteklog vikenda, a sada je objavila i prvu fotografiju s novorođenom kćerkicom. Ona i njezin partner Karlo Šeparović pozirali su s djevojčicom okruženi ružičastim buketima.

Pet mjeseci nakon što je javnosti obznanila kako je u drugom stanju te čeka svoje prvo dijete, Maja Lena Lopatny je na svijet donijela svoje prvo dijete. Magistra novinarstva i PR stručnjakinja rodila je djevojčicu u Petrovoj bolnici proteklog vikenda, a sada je objavila i prvu fotografiju s novorođenom kćerkicom. Ona i njezin partner Karlo Šeparović pozirali su s djevojčicom okruženi ružičastim buketima.  "Sva lipota ovoga svita. Mabel", napisala je Lena u opis fotografije i ujedno otkrila ime bebe.

Podsjetimo, bivšu televizijsku voditeljicu i PR menadžericu, koja proteklih sedam godina profesionalnu karijeru gradi u turizmu, porodila je iskusna ginekologinja Velena Radošević kojoj su povjerenje ranije poklonile i brojne druge poznate dame. Doktorica Radošević porodila je nedavno Helenu Livaković, suprugu našeg nogometnog vratara Dominika Livakovića, pjevačicu Maju Šuput, suprugu premijera Andreja Plenkovića - Anu Maslać Plenković, Anu Karamarko, Vanju Modrić, Izabel Kovačić, ali i glumicu Jelenu Perčin zbog čega su je u medijima često znali nazivati i "VIP ginekologinjom".

Djevojčica, koja je na svijet stigla tek nekoliko dana prije službenog početka ljeta, kruna je dugogodišnje ljubavi Maje Lene i njezinog životnog partnera Karla Šeparovića. Maja Lena potvrdila je svoju trudnoću u siječnju, a mjesec dana nakon toga objavila je i spol prinove. Na Instagramu je tada podijelila snimku na kojoj je bušenjem balona otkrila hoće li dobiti djevojčicu ili dječaka. Kada je probušila balon, moglo se vidjeti da očekuje djevojčicu jer je unutrašnjost balona bila ružičasta. 

– Već si sada najvoljenije biće na planeti – napisala je tada Maja. Svoje prvo dijete čeka sa životnim partnerom Karlom za kojeg Maja Lena kaže kako je čovjek kojeg je odabralo njezino srce i da je njezina najveća podrška i oslonac i njihovu intimu želi zadržati za sebe. Kada je otkrila da će postati mama, u razgovoru za Gloriju ispričala je kako se osjećala kada je to doznala. 

GALERIJA Pogledajte atmosferu s vjenčanja vlasnika Sokol Marića i njegove odabranice

1/23

– Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenuci. Uistinu se osjećam blagoslovljeno i tek sada mogu razumjeti žene koje su postale majke. Osjećaj da se jedan novi život razvija u nutrini je apsolutno očaravajući. Iznimno je pratiti sve promjene koje se događaju iz dana u dan – u tijelu, srcu i psihi. Potpuno se razotkriva još jedan aspekt koji do sada iskustveno nisam poznavala. Nakon što je stigla i liječnička potvrda trudnoće, bila sam u stanju velikog pozitivnog šoka koji je teško uopće objasniti, počela sam se tresti i plakati od sreće. Naravno, za trenutak potpune spoznaje o samoj trudnoći ipak treba proći određeni period vremena, da osvijestiš razdoblje koje je pred tobom – rekla je presretna Maja Lena tada.

VIDEO Maja Šuput koncert zapalila modnom kombinacijom

Ključne riječi

Komentara 3

AK
Aka
22:17 20.06.2024.

Idem si speči dva jajca na oko.

Avatar IvanR
IvanR
22:38 20.06.2024.

Kako ljupko

Avatar Moodleen
Moodleen
21:25 20.06.2024.

A što je to "lipota...svita"? Dal ne bi trebalo, s obzirom na njenu struku koju navodite, u Hrvatskoj govoriti hrvatski?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije