vrlo neočekivano

Glumica iznenadila obožavatelje izjavom: 'Potpuno sam izgorjela. Povlačim se iz Hollywooda'

Foto: IPA/PIXSELL
1/9
21.06.2022.
u 17:19

- Potpuno sam izgorjela. Toliko sam umorna da nisam sposobna donositi zdrave, pametne odluke i toga sam svjesna - rekla je Sandra Bullock.

Glumica Sandra Bullock (57) otkrila je kako se odlučila povući iz Hollywooda, te šokirala brojne obožavatelje koji je prate od početka karijere. Sandra je kazala kako se više ne želi baviti glumom ali i  da ne za koliko će to vrijeme mirovanja ili prijevreme mirovine trajati trajati. 

- Potpuno sam izgorjela. Toliko sam umorna da nisam sposobna donositi zdrave, pametne odluke i toga sam svjesna - rekla je Sandra. Inače, ovo nije prvi put da je kazala kako se planira povući. Spominjala je to u razgovorima za strane medije već prije. 
Nadalje, Bullock je komentirala kako je uvijek radila,a posao je koristila kao štaku.  

- Uvijek sam radila, dakle imala sam sreće. I shvatila sam da je posao postao moja štaka. Bilo je to kao da stalno otvaraš hladnjak i tražiš nešto što nikad i nije bilo u njemu - priznala je. 
Naglasila je i da je morala sama sa sobom porazgovarati o svojem uspjehu. 

- Rekla sam samoj sebi: "Prestani tražiti. Već ga imaš i ne trebaš se više dokazivati. Moraš biti dobro i bez posla koji ti treba kao potvrda tog uspjeha."

Podsjetimo, Bullock jeprošle godine gostovala u novoj epizodi 'Red Table Talk' kod Jade Pinkett Smith (50), Willow Smith (21) i Adrienne Banfield - Norris (68) te je progovorila o PTSP-u  i ekstremnoj anksioznosti s kojima se bori od 2014. godine kada se morala skrivati u ormaru tijekom pljačke doma, a priznala je da se bojala da će umrijeti ako ne zatraži pomoć. Sandra je opisala kako je do pljačke došlo nakon stresnog razdoblja, a upravo je stres glavni krivac problema koji su se počeli javljati nakon traumatičnog događaja. Naime, glumica je odjednom počela jecati, a tada je shvatila da joj treba pomoć stručnjaka pa je isprobala psihoterapijsku metodu Desenzibilizacije i reprocesiranje pokretima očiju (EMDR) koji u pojedinim situacijama mogu riješiti probleme.

- Bila sam u svojoj kući kada se provala dogodila. Skrivala sam se u ormaru i govorila sama sebi da ovo neće dobro završiti. U ormaru sam, to mi neće pomoći - ispričala je Bullock. Kako se navodi u sudskim dokumentima, oko 1 sat ujutro, 8. lipnja 2014. godine, Sandra se uplašila kada je čula glasno lupanje, a kada je ustala da zaključa vrata svoje spavaće sobe ugledala je Joshuu Corbetta koji je stajao u hodniku odjeven u tamnu odjeću. Glumica tada nije znala, ali Joshua je danima vrebao ispred njezine kuće, a sve je zapisivao u bilježnicu. Preskočio je njezinu ogradu, zvonio je 15 minuta pa ušao u Sandrin dom kroz vrata jedne prostorije. Sandra je uspjela zaključati vrata svoje spavaće sobe i pozvati policiju, a kada su stigli Joshua je počeo vrištati da mu glumica oprosti i da ne podigne tužbu.

- Bila je to jedna od onih noći kada Louis nije bio sa mnom. Dadilja je te večeri rekla da će ga odvesti u svoj stan koji se nalazio blizu jer mene nije bilo doma do kasno - prisjetila se Sandra pa priznala da od tog dana više nije bila sama kod kuće, a događaj joj je narušio zdravlje.

VIDEO Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije