u aspenu

Glumica koja je nedavno priznala da voli žene snimljena s partnericom i njihovom bebom u obiteljskoj šetnji

Foto: Instagram
1/14
25.12.2022.
u 22:00

S njima je bila i njena partnerica Ramona Agruma. Mala obitelj bila je u opuštenoj šetnji u Aspenu gdje su ih primijetili fotografi, a sama Rebel je ranije podijelila fotku na kojoj s Royce Lillian pozira na snijegu.

Komičarku i glumicu Rebel Wilson fotografi su snimili na prvom zimovanju s kćerkicom Royce Lillian koju je dobila uz pomoć surogat majke. S njima je bila i njena partnerica Ramona Agruma. Mala obitelj bila je u opuštenoj šetnji u Aspenu gdje su ih primijetili fotografi, a sama Rebel je ranije podijelila fotku na kojoj s Royce Lillian pozira na snijegu.  

Foto: Profimedia

Inače Rebel je u studenom objavila da je dobila svoje prvo dijete i iznenadila, ali i oduševila obožavatelje. 

- S ponosom objavljujem rođenje svog prvog djeteta, Royce Lillian koju mi je prošlog tjedna rodila surogat majka. Ne mogu čak ni opisati ljubav koju gajim za nju, ona je prekrasno čudo! Zauvijek sam zahvalna svima koji su sudjelovali, (znate tko ste), ovo je nastajalo godinama...ali posebno želim zahvaliti svojoj prekrasnoj surogat majci koja ju je nosila i rodila s takvom milosti i toliko brižno. Hvala vam što ste mi pomogli osnovati vlastitu obitelj, to je nevjerojatan dar. Najbolji poklon ikad!! Spremna sam dati malenoj Royce svu ljubav koju može zamisliti. Brzo učim o svemu i imam veliko poštovanje prema svim mamama! Ponosan što sam u vašem klubu. - napisala je Rebel i podijelila fotografiju svoje djevojčice. 

Wilson je za časopis People u svibnju rekla da je 2020. izgubila dosta kilograma u nadi da će joj to pomoći da postane mama jer joj je liječnik za neplodnost rekao da će imati veće šanse za trudnoću ukoliko izgubi višak kilograma. U lipnju je Rebel svoje obožavatelje iznenadila kada im je predstavila svoju novu ljubav.

- Mislila sam da tražim Disneyjevog princa... ali možda je ono što mi je stvarno trebalo cijelo ovo vrijeme bila Disneyjeva princeza - napisala je 42-godišnja glumica uz fotografiju na kojoj je sa svojom djevojkom Ramonom Agrumom. Rebel je tako javnosti i službeno priznala da je lezbijka, a s Ramonom se prije toga pojavljivala na brojnim događanjima i svi su mislili da su samo prijateljice.

VIDEO Massimo je nanizao brojne hitove, a sve je počelo idejom Siniše Škarice koja ga je dovela do vrha top lista

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar | spremno zidam |
| spremno zidam |
00:16 26.12.2022.

“… snimljena s partnericom i njihovom bebom u obiteljskoj šetnji..” Uzalud vam trud, jadnici… nikakvim medijskim akrobacijama ne mozete nenormalno uciniti normalnim.

Avatar urok_eye
urok_eye
22:50 25.12.2022.

To nije "mala obitelj" nego karikatura obitelji, dvije lezbe s djetetom od surogat majke.

Avatar Tombstone
Tombstone
01:21 26.12.2022.

To nije njihovo dijete, niti je to obitelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije