Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
show spaja parove

Spojio ih je 'Život na vagi', zaručili se u studenom, a sada otkrili sretnu vijest: 'Naš najveći dar'

Foto: Instagram
1/11
25.12.2022.
u 14:18

Otkrila je u hashtagovima da je trudna trinaest tjedana, a fotku je već komentirao i trener Edin Mehmedović Medo koji je u komentarima ostavio tri srca.

Ana Žderić (24), kandidatkinja četvrte sezone "Život na vagi", na Instagramu je objavila kako ona i njen zaručnik Dominik Kračun Dodo (24), finalist pete sezone RTL-ovog showa, čekaju svoju prvu bebu. 

- Ljubav. Naš najveći dar 'raspakirati' će se u lipnju 2023. - napisala je Ana uz fotografiju na kojoj je test za trudnoću, snimka s ultrazvuka i odjeća za bebu. Otkrila je u hashtagovima da je trudna trinaest tjedana, a fotku je već komentirao i trener Edin Mehmedović Medo koji je u komentarima ostavio tri srca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Žderić (@ana23zderic)

 

Ana i Dominik zaručili su se u studenom ove godine. 

Inače, par je svoju vezu potvrdio na Instagramu prije godinu dana. Ana je tada objavila zajedničku fotografiju te citirala pjesmu grupe Latino: "Divno je biti nekome nešto, divno je biti tebi sve".  Nakon toga o svojoj je vezi progovorila i u intervjuu. 

- Prvo smo se dopisivali preko Instagrama i pričali o 'Životu na vagi' nakon čega smo krenuli na kave i tako se počeli sve više družiti i razgovarati o svojim životima. Jako sam sretna što sam pronašla osobu sličnu sebi i što imam kraj sebe divnu osobu koja me u potpunosti razumije. Zaista je divan i poseban. Apsolutno smo jedno drugome podrška i jedno drugome motiv za nastaviti dalje sa zdravim načinom života. Nažalost, ne vježbamo još zajedno, radi obaveza i posla, ali imamo u planu krenuti jer zajedno smo jači - kazala je Ana tada.  Inače, Ana je u show je ušla sa 139,9 kilograma, a izašla sa 102.3 kilograma. Kao tadašnja 22-godišnjakinja, bila je jedna od najmlađih kandidata u showu. O sudjelovanju u emisiji govori pozitivno. 

- Nakon izlaska iz 'Života na vagi' posvetila sam se zdravom načinu života i vježbanju dok sam mogla ići u teretanu. Život u karanteni utjecao je na mene tako što nisam bila u mogućnosti nastaviti s vježbanjem u teretani te sam se malo opustila, no nastavljam dalje prema svome cilju da izgubim kilograme, kazala je svojedobno. Za sebe kaže da je vesela i komunikativna samo s ljudima koje poznaje dugi niz godina, dok se u novom društvu uvijek osjeća nepoželjno i nelagodno. Zbog svog fizičkog stanja strahovala je od bolesti i nije htjela već u mladosti biti ovisna o liječnicima. Kazala je da je na dobivanje kilograma najviše utjecao gubitak majke, nakon čega je počela brinuti o cijeloj obitelji.

VIDEO Kralj Charles zabranio kuharima da spremaju jedno od omiljenih jela Kate Middleton, a ovo je razlog za taj potez

 

Komentara 2

DU
Deleted user
22:16 25.12.2022.

A kad će se vjenčati? Dijete na putu, a oni se naslikavaju po društvenim mrežama. Neodgovorno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije