Imaju isti ukus

Glumica Liv Tyler posuđuje odjeću svom tati Stevenu

'Liv Tyler and father Steven Tyler during the \'Super\' Los Angeles Premiere held at the Egyptian Theatre, Hollywood, California Photo: Press Association/Pixsell'
'Vince FloresPress Association/Pi'
07.05.2011.
u 14:34

Liv često na tati primjeti majcu ili tajice koje je ukrao iz njenog ormara i priznaje kako mu jako dobro pristaju

Steven Tyler ugodnije se osjeća u ženskoj nego u muškoj odjeći i zato često zaviri u ormar svoje kćeri Liv. – Često vidim na njemu neku supermajicu i pohvalim ga za odličan styling, a on mi na to kaže kako je to moja majica na njemu. Jako je smiješan – ispričala je glumica. Osim majica voli joj ukrasti i tajice. Liv uživa u razgovorima s ocem jer kaže kako ona najbolje razumije njegov uvrnuti smisao za humor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije