BABY IZ PRLJAVOG PLESA

Glumila je u mnogima najdražem filmu, a zbog jedne odluke danas potpuno drukčije izgleda i rijetko je viđamo

Prljavi ples
Foto: YouTube screnshot
1/8
16.08.2024.
u 12:30

Nakon uspjeha ''Prljavog plesa'' koji joj je donio svjetsku slavu, Jennifer je usporila karijeru i nije ostvarila zapaženiju ulogu, osim nekoliko gostujućih u televizijskim serijama, no to bi sve zasigurno bilo drukčije da glumica nije bila nesigurna u svoj izgled. Ubrzo su krenule estetske operacije koje su potpuno promijenile njezino lice.

Glumicu Jennifer Grey publika najviše pamti po ulozi Baby u kultnom filmu 'Prljavi ples'. Jennifer i Patrick Swayze oduševili su publiku, a gotovo da ne postoji osoba koja barem jednom nije pogledala filmski hit s kraja 80-ih koji je bio nominiran za Grammy i Zlatni globus iako su najave bile suprotne. Nakon uspjeha ''Prljavog plesa'' koji joj je donio svjetsku slavu, Jennifer je usporila karijeru i nije ostvarila zapaženiju ulogu, osim nekoliko gostujućih u televizijskim serijama, no to bi sve zasigurno bilo drukčije da glumica nije bila nesigurna u svoj izgled. Ubrzo su krenule estetske operacije koje su potpuno promijenile njezino lice. Prvu korekciju napravila je već 1989. godine, no promjena je bila toliko drastična da je ni prijatelji nisu prepoznali, a glumica je i sama priznala kako je to bila velika pogreška.

Foto: Profimedia

Glumica je na operaciju otišla na nagovor majke koja se bavila istim poslom i smatrala je da će joj biti puno lakše dobivati uloge ako će izgledati kao klasična ljepotica. – Razumijem da su bile pedesete. Razumijem da su se moji roditelji prilagodili. Shvatila sam da moraš promijeniti ime i da moraš učiniti određene stvari, i to je jednostavno normalno, zar ne? Ne možeš biti gay. Ne možeš biti Židov. Znaš, ne možeš izgledati kao Židov. Samo se pokušavaš uklopiti u ono što grupa misli – prokomentirala je glumica stavove svojih roditelja u svojim memoarima koji nose naziv ''Out of the Corner''.
U mladosti se Jennifer  često družila s umjetnikom Andyjem Warholom, koji ju je jednom prilikom pitao zašto i ona nije operirala nos kao njezin otac, što ju je jako povrijedilo.

VEZANI ČLANCI:

– Rekao je nešto kao: "I, znaš, pogledao bih Jennifer. Pitao bih se, znaš, zašto je ona... Hm, njezin tata je operirao nos. Zašto se ne bi pobrinuo da i ona operira svoj." Ili tako nešto. Kamo god bih otišla, rekla bih: "Čekajte. Oprostite. Ja sam osoba s drugim osobinama i drugim nevjerojatnim karakteristikama. Zašto su svi tako zapeli za moj nos?" – prisjetila se.
– Samo želim osjetiti tko sam sada. Ali da kada pitaš druge ljude tko si i tražiš od ljudi da te vole pa uzimaš njihovo mišljenje kao definiciju svoje vrijednosti, mislim da je to sklizak teren – priznaje.

 

GALERIJA Nova serija Nove TV inspirirana je istinitim događajem, a priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Prljavi ples
1/71

Inače, na prvi zahvat Jennifer je otišla 1989. godine, a promjena je bila toliko drastična da je ni prijatelji nisu prepoznali. – Otišla sam u operacijsku salu kao zvijezda, a izašla kao anonimka! Bila je to operacija nosa iz pakla! Uvijek ću biti ona glumica koja je nekada bila poznata, a koju danas nitko ne prepoznaje zbog zahvata na nosu – ispričala je Jennifer. Dodajmo da je u memoarima opisala i mnoštvo neugodnih situacija koje su joj se dogodile u svakodnevnom životu, gdje su obožavatelji filma tvrdili da to nije ona.

VIDEO Pozadina otkazivanja koncerta Taylor Swift: Mladić (19) se nedavno priključio IS-u, planirao napad s još jednim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije