HALEY JOEL OSMENT

Glumio je dječaka koji vidi mrtvace u 'Šestom čulu', a evo kako ovaj preslatki klinac danas izgleda

Foto: Profimedia
1/4
13.09.2024.
u 09:00

Osment je inače u 'Šestom čulu' redatelja M. Night Shyamalana odigrao ulogu dječaka Colea Seara koji vidi mrtve ljude i zbog toga posjećuje psihijatra kojeg je glumio Bruce Willis. Osim toga, glavnu ulogu imao je i u filmu 'Umjetna inteligencija', u kojem je tumačio dječaka-androida kojeg obitelj napušta kada su dobili biološko dijete.

Haley Joel Osment, nekadašnja dječja zvijezda proslavljena ulogom u hit filmu 'Šestom čulu' nije više dječačić zabrinutog pogleda kakvim ga pamte generacije gledatelja. Posljednjih godina rijetko ga viđamo u javnosti, pa je mnoge iznenadio izgledom kada se pojavio u intervjuu za 'The Morning Show'. Danas 36-godišnjak, Haley je pustio bradu i ima dužu kosu. Nabacio je i pokoji kilogram, no čini se da go to previše ne zabrinjava. Osment će se pojaviti u filmu 'Blink Twice' redateljice Zoe Kravitz, talentirane pjevačice, glumice, koja je inače kći glazbenika Lennyja Kravitza i glumice Lise Bonet (Princ iz Bel Aira). 

Foto: Profimedia

Osment je inače u 'Šestom čulu' redatelja M. Night Shyamalana odigrao ulogu dječaka Colea Seara koji vidi mrtve ljude i zbog toga posjećuje psihijatra kojeg je glumio Bruce Willis. Osim toga, glavnu ulogu imao je i u filmu 'Umjetna inteligencija', u kojem je tumačio dječaka-androida kojeg obitelj napušta kada su dobili biološko dijete. Tijekom 2000-tih nije se puno pisalo o Haleyju, no 2016. došao je u fokus medija jer se automobilom zaletio u zid od cigle. Vozilo kojim je upravljao se okrenulo, a on je slomio rebro, slomio ram,e, te je po tijelu imao posjekotine i modrice. Tijekom istrage utvrđeno je da je glumac bio pod utjecajem alkohola u trenutku nesreće, a on je i sam priznao krivnju. Zbog toga je bio osuđen na uvjetnu kaznu u trajanju od tri godine, 60 sati odvikavanja od ovisnosti o alkoholu, edukacijski program, novčanu kaznu od 1500 dolara i odlazak na minimalno 26 anonimnih sastanaka liječenih alkoholičara u razdoblju od pola godine.

VEZANI ČLANCI:

Haley se u posljednje vrijeme počeo više pojavljivati u javnosti pa je tako u emisiji Jimmyja Kimmela glumio J.D. Vancea, američkog senatora koji je u posljednje vrijeme stalno u medijima zbog izjava koje uključuju i to da su 'predstavnice Demokrata u Americi žene bez djece koje čuvaju mačke'. 

GALERIJA Nova serija Nove TV inspirirana je istinitim događajem, a priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim

1/71

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
13:08 13.09.2024.

6. čulo? Čulo? Osjetilo. Ili ćutilo. A čulo je tamo daleko.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije