Puni baterije

Goran Višnjić s obitelji se odmara na jedrenjaku 'Jutarnja zvijezda'

goran višnjić (1)
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
1/4
27.07.2012.
u 18:59

Glumac je odmor u domovini započeo početkom srpnja u Zagrebu, a danas je s obitelji uplovio u skrovitu uvalu u blizini mjesta Vrboska

Odmor u Hrvatskoj Goran Višnjić započeo je početkom srpnja u Zagrebu, a nastavio ga je krstareći obalom. Danas je sa suprugom Ivanom, sinovima Tinom i Vigom i prijateljem Sašom Bunetom na drvenom jedrenjaku "Jutarnja zvijezda" uplovio u skrovitu uvalu u blizini Vrboske na otoku Hvaru. 

Odmarajući se na jedrenjaku, Višnjić će napuniti baterije za jesen kada u Americi počinje snimati film ”The Counselor” u kojem bi, navodno, trebao glumiti s Bradom Pittom, Javierom Bardemom i Michaelom Fassbenderom.

Komentara 1

LU
Lujo123
23:07 27.07.2012.

A jesu li s ovim "glumcem" sva njegova djeca ili samo ona kojima je lopina vrdoljak deda? Jel i ova jahta plaćena novcem iz proračuna kojim je punac vrdoljak financiral plasman ovog zgubidana u USA?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije