Ljubav je na selu

Gorana je imala ljubomorni ispad i prigovorila Dušanu: Zašto gledaš druge?

Foto: RTL
1/3
17.03.2020.
u 18:19

Dušan ne shvaća zašto se Gorana naljutila kad cijelo vrijeme tvrdi kako mu želi biti samo prijateljica.

Boraveći kod Dušana na farmi Gorana je često u showu 'Ljubav je na selu' ponavljala kako ga vidi samo kao prijatelja i odbijala je svaku pomisao da se među njima rodi romansa.

Zato se i Dušan iznenadio kad mu je dan poslije tuluma Gorana prigovorila što se motao oko drugih djevojaka na tulumu. Zasmetalo joj je i što im je pomogao da siđu sa stola na kojem su plesale. 

- Htio sam im pomoći da ne padnu – pravdao se Dušan. Gorana mu je na to rekla da ispada da nije njezin Superman nego tuđi i pitala ga je je li zvao Marijanu sa strane da razgovaraju. Dušanu nije bilo jasno zašto joj smeta takvo njegovo ponašanje i zašto je ljubomorna kad s njim želi biti prijateljica, piše RTL.

- Što imaš gledati druge kad sam ja tu – rekla mu je Gorana. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije