Kraljevsko vjenčanje

Gostima će se nuditi organska hrana i desert od limuna

vjenčanje (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
25.04.2011.
u 18:15

Zanimljivo je da su budući supružnici na svoje vjenčanje pozvali i bivše partnere. Kate je tako pozvala dva bivša mladića, a William čak četiri svoje bivše djevojke.

Kraljevsko vjenčanje princa Williama i Kate Middleton najbolji je pokazatelj tko je stvarna zvijezda, a tko o toj kategoriji, unatoč milijunima na bankovnom računu i brojnim naslovnicama magazina, može samo sanjati.

Zvjezdana imena

Naime, na nedavno objavljenu popisu uzvanika, njih 1900, našla su se imena Eltona Johna, nogometaša Davida Beckhama sa suprugom Victorijom te slavnog Mr. Beana – glumca Rowana Atkinsona. Uz njih sudbonosnom da u Westminsterskoj opatiji svjedočit će i redatelj Guy Ritchie, koji je mladenkin rođak u petom koljenu, ali neće ga pratiti djevojka Jacqui Ainsley. Vjenčanju će nazočiti i više od četrdeset članova stranih kraljevskih obitelji.

Dolazak su potvrdili Albert od Monaka i Charlene Wittstock, španjolska kraljica Sofija, danska kraljica Margareta, norveški kralj Harald i bahreinski princ Salman ben Hamad Al-Kalifa. Pozvani su i vojnici iz Williamove postrojbe RAF-a, mnogi osobni i javnosti nepoznati prijatelji budućeg bračnog para te, primjerice, mesar, poštar i trgovac iz sela u kojem je Kate odrasla. Zanimljivo je da su budući supružnici na svoje vjenčanje pozvali i bivše partnere. Kate je tako pozvala dva bivša mladića, a William čak četiri svoje bivše djevojke. Svi ti gosti, a njih ukupno tristo, bit će i na večeri u Buckinghamskoj palači koju će pripravljati slavni chef Anton Mosimann.

Disko u palači

Na večeri će se posluživati tri slijeda jela, i to sva iz organskog uzgoja prema izričitoj naredbi princa Charlesa, a desert će, po mladenkinoj želji, biti parfe od limuna. Nakon večere kraljevska palača pretvorit će se u diskoklub, s DJ-em, reflektorima i zabavom do jutra. Iako su na zabavu pozvani svi članovi kraljevske obitelji, kraljica Elizabeta II. i njezin suprug vojvoda od Edinburgha najavili su da će se poslije večere i govora “povući u svoje odaje i pustiti mlade da se zabavljaju”.

Na zabavi će pak biti Kateine prijateljice iz londonskog visokog društva te Williamovi prijatelji s koledža. Pjesme koje će DJ puštati pomno su odabrali sami mladenci.

Komentara 12

OT
on_the_fly
22:55 25.04.2011.

Cudi me da nisu pozvali i Nelsona Mandelu da im otvori prvi ples

BR
brainiac
13:04 26.04.2011.

Organska hrana, jesu to jetrice i bubrezi? I jos na kraju svi moraju zobat neki kiseli parfe od limuna, jer je tako mladenka odlucila. Umjesto da se natamburaju strudli, baklava i masnih kolaca od cokolade. ts ts ts...

DU
Deleted user
19:24 25.04.2011.

Hoće li biti Oj Suzana vlakića i gulaša u ranim jutarnjim satima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije