Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon koncerta

Tomislav Bralić centrom Zagreba prošetao u društvu supruge Mirjane koju gotovo nikad ne viđamo

Zagreb: Tomislav Bralić u šetnji gradom
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/10
04.12.2022.
u 11:30

Tomislav i Mirjana odlučili su izbjeći adventske gužve, pa je centrom metropole prošetao tijekom podneva. Par je, sudeći prema fotografijama, uživao u ovom malom odmoru, a izgledali su zaljubljeno kao prvog dana te su se držali za ruke.

Nakon što je u zagrebačkoj Ciboni Tomislav Bralić (53) zapjevao s klapom Intrade, pojavio se u centru grada s suprugom Mirjanom. Tomislav i Mirjana odlučili su izbjeći adventske gužve, pa je centrom metropole prošetao tijekom podneva. 

Par je, sudeći prema fotografijama, uživao u ovom malom odmoru, a izgledali su zaljubljeno kao prvog dana. 

03.12.2022., Zagreb - Tomislav Bralic u pratnji supruge prosetao gradom. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Mirjana Bralić inače pjeva u klapi kao i njihova četiri sina, a Tomislav je jednom prilikom muzikalnost svoje obitelji objasnio ovim riječima: ''U Dalmaciji svi pivaju''.

03.12.2022., Zagreb - Tomislav Bralic u pratnji supruge prosetao gradom. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dodao je da svi sviraju i pjevaju, te da zajedno komentiraju njegove nove pjesme. 

''Svi onako lagano sviraju, pjevaju, mene zezaju. Ja im dam uvijek nove pjesme da poslušaju i onda neki kažu da je dobro, neki da nije. Mi smo vam ono obitelj di se uvijek pjeva, di se uvijek komentira i kritizira, nikad se ne kaže da je nešto dobro ako nije. I volim da je tako. Onda nekad tako poslušam i ženu i djecu'' izjavio je za InMagazin

Za Večernji list otkrio je da je obitelj njegov najveći kritičar, te da se nekad i svađaju. 

"Obično se kaže da su nam oni najbliži najveći kritičari. Obitelj je moj najveći kritičar, nekad se i svađamo, ali uvijek dođemo do konačnog cilja, odaberemo najbolje od onog što se nudi" rekao je. 

Bralić se zbog pandemije, kada nije bilo koncerata počeo baviti vinogradarstvom. 

''Sad u koroni sam, dok nismo pjevali, zasadio sam sedamsto panja vinograda, trsa. Znate ono, volim vino probavati, ne uspije mi uvijek, ali sad ću se malo posvetiti tome’', priznao je. 

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

Ključne riječi

Komentara 1

RE
remarga
01:06 05.12.2022.

Tomislav je veliki domoljub i ljudina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije