pohvalio se na Instagramu

Grašin kum ugostio Vučića i Pahora: 'Čast mi je. Moja dva predsjednika, uvijek ste dobrodošli'

Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/9
19.04.2022.
u 13:08

Velika nam je čast ugostiti poštovanog  predsjednika Republike Srbije Alesandra Vučića i dragog predsjednika Slovenije Boruta Pahora. Uvijek ste dobrodošli - stoji u objavi. Aleksandar Vučić također se zahvalio na gostoprimstvu na društvenim mrežama.

Tomaž Kavčič, vjenčani kum Petra Graše i slovenski ugostitelj i chef na društvenim se mrežama pohvalio fotografijama s predsjednicima Slovenije i Srbije.

-Čast mi je. Moja dva predsjednika- napisao je chef uz fotografiju s Borutom Pahorom i Aleksandrom Vučićem. Fotka nastala u dvorcu Zemono gdje obitelj Kavčič već godinama drži poznati restoran Gostilna pri Lojzetu na čijem su Instagram profilu objavljene fotografije sastanka.

-Velika nam je čast ugostiti poštovanog  predsjednika Republike Srbije Alesandra Vučića i dragog predsjednika Slovenije Boruta Pahora. Uvijek ste dobrodošli- stoji u objavi. Aleksandar Vučić također se zahvalio na gostoprimstvu na društvenim mrežama.

-Završen radni posjet Sloveniji. U popodnevnim satima važan razgovor s američkim senatorima o situaciji na Zapadnom Balkanu. Još jednom velika zahvalnost Tomažu Kavčiču na divnom gostoprimstvu ovdje u Sloveniji- poručio je predsjednik Srbije.

Ovo nije prvi put da se chef pohvalio fotografijama s Vučićem. Naime, prošle je godine također objavljena zajednička fotografija nastala u dvorcu Zemono.

-Dobrodošli kući, dragi gospodine predsjedniče Srbije- stoji u objavi. Inače, poznati chef  je počasni konzul Republike Srbije u Republici Sloveniji.

Podsjetimo, Kavčič je uz Dina Rađu i pjevačevog prijatelja iz djetinjstva Šimu bio vjenčani kum Graši te je bio zadužen za vjenčanu tortu.

Tomaž je četvrta generacija vlasnika gostione 'Pri Lojzetu', koja se 1997. godine preselila u slovenski dvorac Zemono i u njegovim delicijama uživale su brojne poznate svjetski poznate osobe i kuhao je za kraljeve, princeze, predsjednike, ministre, sportaše, glumce, filozofe, književnike. Nedavno se Tomaž na Instagramu pohvalio fotografijom na kojoj pozira s Angelom Merkel i napisao je kako je njegov tim imao priliku kuhati za čelnike Europske unije. 

VIDEO Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu, prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Bokaj
Bokaj
14:22 19.04.2022.

Baš me zanima jel bi pisali da je ugostil nekog iz civilizacije? Ali zapadni turčini i alpski srbi, pa mora se. Mo-ra!! Nije bez veze plaća u tim zločestim kUnama, kaj ne?

Avatar Balkanska_Analitika
Balkanska_Analitika
14:01 19.04.2022.

....a potukli bi se samo da glasno kazes kosovo republjika

PP
pajo-patak
13:37 19.04.2022.

Jesu li i Plenlović i Milanović bili gosti tog restorana i kakvi su potrošaći bili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije