Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u frankfurtu

Škoro i Grdović komentirali Prijović: 'Meni je to čudno..Odakle je krenulo, nitko ništa ne govori'

Frankfurt: Miroslav Škoro nastupio  pred 13.000 Hrvata
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/11
10.12.2023.
u 11:00

Kad se spomenuo Jasmin Stavros, odmah je zasuzio jer su Zlatko Pejaković, Stavros i on trebali zajedno pjevati na koncertu

Sinoć je oko 13 tisuća zaljubljenika u hrvatsku glazbu slušalo naše glazbenike na koncertu Hrvatska u Frankfurtu, a na njemu je, među ostalima, pjevao i Mladen Grdović. U Süwag Energie areni tako se nakon trogodišnje stanke održala još jedna "hrvatska noć" za pamćenje.

Grdović je cijeli koncert pio samo energetska pića, a u pauzama od pjevanja komentirao je aktualne događaje, a s tim i koncerte Aleksandre Prijović u Areni Zagreb, piše Slobodna Dalmacija. 

VEZANI ČLANCI

- Pet koncerata Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni? Meni je to čudno... Riječi nisam rekao jer sam Brenom i Bobom prijatelj i to odavno. I vidim da to djeca pjevaju... To, i da kupiš karte i da ih dijeliš, opet bi se doznalo. Znači, nije to. Odakle je krenulo, nitko ništa ne govori – pitao se Grdović i dodao: 

- Ma nema, jaki su i gotovo. Pa vidite da mi više ne pjevamo u Njemačkoj po klubovima. Sve su uzeli narodnjaci. Svugdje, osim u Australiji i Americi. Ostalo je nas par zabavnjaka koji sviramo po Njemačkoj i to su nastupi tipa "Noći Croatije". Uđite u koji god hoćete disko, nema tu baš više izvođača zabavne glazbe - kazao je. 

Frankfurt: Miroslav Škoro nastupio  pred 13.000 Hrvata
1/28

Kad se spomenuo Jasmin Stavros, odmah je zasuzio jer su Zlatko Pejaković, Stavros i on trebali zajedno pjevati na koncertu.

- Sa Stakijem smo Žlica (op.a. Zlatko Pejaković) i ja ovdje trebali otpjevati našu zajedničku "Na Božić mislim ja". Bože, kako mi fali... Pa one naše ćakule i zezancije na aerodromu. Znate koliko pjesama imamo zajedno?! Četiri, pet... Kako je otišao, Bože moj - rastužio se.

Osim njega, uspjeh Aleksandre Prijović komentirao je i Miroslav Škoro koji je također pjevao sinoć u Frankfurtu. 

- Meni je jako žao što mi ne možemo napuniti zagrebačku Arenu toliko puta. Čuo sam svakakvih komentara, ali ako netko može napuniti neku dvoranu, nek je napuni. Ako je može napuniti pet puta, nema problema. Ono što se čini meni je da moramo više raditi, moramo pisati pjesme i moliti se bogu da to postane, na neki način, trend. Što je tome razlog? Mogli bismo sjesti pa o toj temi fenomenološki razgovarati. Možda ja nisam prava osoba za to - priznaje i dodaje: - Pitanje je kako bi gospođa Prijović prošla večeras ovdje, u Frankfurtu. Znači, svatko ima publiku na svojemu mjestu. Samo je pitanje je li na neki način u ovom trenutku to stvar trendova, a činjenica je da je ta vrsta glazbenog izričaja ušla u mainstream. Onog trenutka kad je ušla na HRT u Dnevnik, ona je u mainstreamu. To je jednostavno tako. I kad se nešto dogodi, a to ti se sviđa, onda ideš za tim, a ako ne, onda radiš nešto da nametneš neki drugačiji trend - zaključio je.

VIDEO Nepoznati detalji iz života Olivera Dragojevića: Sestre mu preminule prije nego se rodio

Komentara 31

ZA
zagabria3
11:42 10.12.2023.

Hrvatska nazaduje 30 godina a popularnost Prijovićke i njenog šunda je najbolji dokaz. Umjesto prema Europi mi idemo prema istoku. Pa neka nam je sa srećom (koje siguran sa neće biti na tom putu)

DA
darwil
12:23 10.12.2023.

Ostali nam samo Tereza,Diklić,Stanić,Gabica.....a ova muzika što se danas sluša posebno u Zagrebu govori o tome tko to živi u glavnom gradu.Današnja generacija nema glazbenu kulturu ni inteligenciju,važne su im druge nametnute stvari.

DA
darko122
11:08 10.12.2023.

Pa tko danas sluša muziku svi bleje u guze, sise i ostalo i sline se ko bicek na prasicu, to su istočnjaci prodali, a morti i novčeka oprali, jer im veš mašina ne dela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije