Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi album zadarskog vagabunda

Grdović: Pjesma “Malo vitra” nema veze s Ivom Sanaderom

'11.02.2009., Zadar - Pjevac Mladen Grdovic, portret.  Photo: Dino Stanin/Vecernji list'
'Dino Stanin/Vecernji list'
23.01.2010.
u 15:32

Pjevač, koji je nedavno završio snimanje novog nosača zvuka, vjeruje da nakon prošlogodišnje životne oluje za njega stižu bolja vremena jer – “nakon oluje stiže sunce”

Iza zadarskog glazbenog “vagabunda” Mladena Grdovića još je jedna problematična godina u kojoj je u medijima bio ponajmanje zbog glazbe. Mladen kaže da nikog ne optužuje za svoje probleme, kaže – “mea culpa”. Sad se, poručuje, želi usredotočiti na posao.

– Mislim da je “Dobro jutro ti, more” moj najbolji album, uvjeren sam da će izbaciti hitove poput meni najdražeg “Dalmatinca” ili “Evo mene, moji ljudi” – s puno ljubavi u glasu kazuje Grdović o novom albumu koji izlazi sljedeći tjedan.

– Mnogi mi govore da je album sjajan. Međutim, imam posebnog kritičara kojem najviše vjerujem, a to je moja kći Sara. Ona ve’ zna sve pjesme i stalno viče: “Tata, slušaj me kako pivam!” A najdraža joj je skladba “Kapetane” – s ponosom govori o šestogodišnjoj kćeri.

Na priče da njegov album ima i političku notu zbog pjesme “Malo vitra”, kako se zove i jahta na kojoj se odmarao bivši premijer Sanader, samo odmahuje rukom.

– Nema to veze s njim. To je pjesma s “okusom” mora i soli, u kojoj su glavni motivi vitar, jarboli i more – kaže Grdović koga, za razliku od političara, njegovi “birači”, unatoč pokojem kiksu, ne napuštaju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije