NIJE MU LAKO

Grubnić objavio golišavu fotogafiju: 'Bože kako mi nedostaje...'

Foto: Instagram
1/4
14.04.2020.
u 09:41

Da Modnom mačku nedostaju treninzi pokazao je i na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj je gol do pasa, a u prvom planu su njegovi mišići.

Modni stilist Marko Grubnić izgleda teško podnosi karantenu u kojoj je ostao bez puno stvari koje je navikao raditi. Jedna od njih je i odlazak u teretanu. Da Modnom mačku nedostaju treninzi pokazao je i na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj je gol do pasa, a u prvom planu su njegovi mišići. 

1/6

- Bože, kako mi nedostaje moje tijelo prije karantene - napisao je Grubnić koji je nedavno u razgovoru za InMagazin kazao kako se boji da će se njegova ljubav prema kuhanju odraziti na izgled njegovog tijela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God I miss my pre-quarantined body... Lol... 🤷🏻‍♂️

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

 - Trebate osvijestiti da je život samo jedan i ne treba ga životariti. Treba ga živjeti punim plućima. odgovorno, svjesno, čvrsto s nogama na zemlji, ali treba uživati i u svim sitnicama, u svim ljudima koji nas okružuju, u svim događajima i jednostavno ne treba ništa od toga podcjenjivati, omalovažavati - kazao je tada Grubnić. 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
10:01 14.04.2020.

E zbog ovakvih korona dolazi na svijet.

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
10:17 14.04.2020.

Ma, ne brini se Marko... bit ćeš obliji i mekši, a time i draži svom budućem mužu... znaš onu - bolje da ljulja nego da žulja...

PR
PrimoracRi
10:58 14.04.2020.

Čime je g.....nt zaslužio promociju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije