Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODNI STILIST

Grubnić pokazao kako u skupocjenoj pidžami ukrašava tortu: 'Božićni duh u mom domu'

Marko Grubnić
Foto: Instagram
1/9
23.12.2023.
u 16:08

Najčarobnije doba godine - napisao je Grubnić u opisu fotografija na kojima nosi skupocjenu dizajnersku pidžamu, a pratitelji su mu pisali da je 'modna ikona'.

Modni stilist Marko Grubnić još je prije desetak dana na Instagramu objavio kako je uredio svoj dom za božićne blagdane. Sada je pokazao i kako je ukrašavao torte u obliku kućica. 

- Božićni duh u mom domu. Najčarobnije doba godine - napisao je Grubnić u opisu fotografija na kojima nosi skupocjenu dizajnersku pidžamu, a pratitelji su mu pisali da je 'modna ikona'.

Zatim je na Instagram Storyju pokazao i svoje muffine, te je napisao da je "Spreman za pečenje božićnih kolača". 

Foto: Instagram

Prije dvije godine modni stilist, koji je zadužen i za styling žirija "Supertalenta", doselio se na novu adresu i tada je dao na prodaju svoj luksuzno uređen četverosoban dom u kojem je do tada živio. Površina njegova prošlog stana iznosila je  89,65 četvornih metara te se prodavala za 309.000 eura.

VEZANI ČLANCI: 

– S obzirom na to da sam se preselio u drugu nekretninu, ovaj stan je slobodan za prodaju – izjavio je prije dvije godine Grubnić. Njegov bivši dom nalazio se na prvom katu zgrade sagrađene 2010. u Šestinskom dolu u Zagrebu te je imao veliki dnevni boravak s blagovaonicom, kuhinju, dvije kupaonice, dvije spavaće sobe, walk in ormar te radnu sobu.  O ljubavi prema uređenju stana te pravilima kojih se drži Marko je govorio ovog travnja u razgovoru za dblog.hr.

– Vrlo rijetko mijenjam stvari u domu. Kad nešto stavim na svoje mjesto, onda je to to. Mijenjam samo cvijeće. Naime, veliki sam ljubitelj vaza i cvijeća, a s obzirom na to da se često ne stignem baviti time, imam ljude koji mi mijenjaju aranžmane i cvijeće – otkrio je tada Marko i dodao kako je za njega dom utočište.

VIDEO: Massimova životna priča: Otac mi je za svaki rođendan poklone slao limuzinom 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar scubacro
scubacro
17:30 23.12.2023.

...hehehe, u zrcalu se vidi da ti lijevi dio 'frizure' iza glave nije posisan, daj sredi si to...ili se ne fotkaj blizu zrcala ili ogedala....neznam kako Momcilo to nije primjetio..

Avatar Asterix
Asterix
17:40 23.12.2023.

Naruče skupi komad odjeće preko interneta, poslikaju se pa vrate robu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije