Spektakl

Grupa Pet Shop Boys oduševila Zagreb

\'29.11.2009.Zagreb - Jedan od najuspjesniji pop dueta Pet Shop Boys odrzali su koncert u kosarkaskom centru Drazen Petrovic. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL\'
Foto: \'Marko Lukunić/PIXSELL\'
1/9
30.11.2009.
u 00:08

Erupciju oduševljenja izazvali su kada su jedni od pionira elektropopa izvodili "Herat", "Go West", "New York City Boy" i legendarnu "West End Girls" kojom su započeli proboj na svjetsku glazbenu scenu.

U režiji Pet Shopa Boysa dvorana Dražena Petrovića sinoć je nakratko doživjela nostalgično putovanje u prošlost. U sklopu turneje "Pandemonium on Tour" britanski dvojac koji je gostovao u Zagrebu oduševio je više od četiri tisuće obožavatelja. Erupciju oduševljenja izazvali su kada su jedni od pionira elektropopa izvodili "Herat", "Go West", "New York City Boy" i legendarnu "West End Girls" kojom s započeli proboj na svjetsku glazbenu scenu.

Pet Shop Boysi svirali su u Zagrebu nakon 18 godina, a velik dio publike s užitkom je prihvatio njihovo nostalgično putovanje u osamdesete.

- Cijenim glazbu Pet Shop Boysa, a na koncert sam došao jer sam veliki obožavatelj osamdesetih i glazbe koju predstavljaju - istaknuo je Luka Nižetić koji je na koncert došao s djevojkom Ivom Šulentić koja je u Draženovu dvoranu došla zaplesati u drugačijim ritmovima od onih u "Plesu sa zvijezdama" iz kojih je iznenađujuće ispala.

Neil Tennant i Chris Love pokazali su da ni nakon 25 godina na pozornici nisu za mirovinu, a više nego korektno odrađeni koncert u Zagrebu vjerojatno je zadovoljio sve koje su posjetili Ciboninu dvoranu u potrazi za malom dozom glazbene nostalgije u izvedbi legendarnoga britanskog dvojca.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jamama
07:59 30.11.2009.

Bilo je savršeno. Gotovo puna dva sata svirke. Mislim da se i njima svidjelo jer je publika surađivala od prve do zanje pjesme. Tko je bio na korncetu prije 18 godina i jučer mogao je vidjeti napredak u produkciji koja je bila bez i jedne zamjerke. Jedno bi voljela da su malo duže svirali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije