Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 212
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosna do neba

Gvardiolova sestra oglasila se nakon što je Joško predstavljen kao igrač Manchester Cityja

Foto: instagram
1/8
05.08.2023.
u 17:21

Joško Gvardiol oduvijek je isticao da mu je obitelj najveća podrška, a njegove najvatrenije navijačice trenutno su sestre Lorena i Franka

Hrvatska ima najskupljeg stopera u povijesti nogometa! Donedavni igrač RB Leipziga Joško Gvardiol (21) danas je i službeno predstavljen kao novi igrač engleskog nogometnog prvaka Manchester Cityja s kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

Nakon što se oprostio od Leipziga, te predstavio navijačima Cityja, naš Vatreni na svom je Instagram objavio video koji prikazuje njegov prvi dan u Manchesteru.

Nedugo nakon toga na Instagramu se oglasila i njegova sestra Lorena (23) koja je na Instagram priči podijelila ilustraciju na kojoj Joško ulazi kroz vrata na kojima piše Manchester City House dok ga s druge strane srdačno dočekuje trener Josep Guardiola

Foto: instagram

Gvardiol je u medijskim istupima često isticao kako mu je upravo obitelj najveća podrška. Uz sestru Lorenu koja je studentica te se bavi modelingom i radi u prodaji jedne tvrtke, Joško ima i stariju sestru Franku (30) koja se bavi rukometom. 

VEZANI ČLANCI: 

I jedna i druga ne kriju koliko su ponosne na svog brata kojeg tijekom važnih natjecanja često zajedno bodre s tribina. 

Podsjetimo, Gvardiol će u Manchesteru igrati sa suigračem iz reprezentacije Mateom Kovačićem i to ga iznimno veseli.No, zadovoljan je i činjenicom što se više neće morati brinuti o tome kako čuvati talentiranog Erlinga Haalanda. On će mu sada također biti suigrač, a kako je to igrati protiv njega iskusio je prošle sezone u Ligi prvaka kada je City izbacio tada njegov Leipzig

- Što se tiče Erlinga Haalanda, znamo što nam je napravio prošle godine. Dobro je što smo sada na istoj strani! Bio je odličan igrač i u Bundesligi. Snažan je i brz, ima sve preduvjete da bude jedan od najboljih na svijetu. Srećom, sad smo na istoj strani i ne moram se brinuti o njemu- rekao je Gvardiol na predstavljanju navijačima.

VIDEO Gvardiol potpisao s Man. Cityjem i priznao: 'Sad se više ne moram brinuti zbog njega'


Komentara 1

ST
strelabožja
07:45 06.08.2023.

Osim što je ekstra klasa, Joško je inteligentan, skroman, a i lijepo ga je čuti kako korektno barata Engleskim. Sretno i sve najbolje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije