Luda zafrkancija

Gwyneth Paltrow i Cameron Diaz postale žestoke reperice

cameron
Pixsell
14.10.2012.
u 10:56

Dok Cameron bitboksa, Gwyineth izbacuje stihove. Među ostalim dvije su glumice pjevale i o vezi poznate redateljice i repera 50 Centa te u jednom trenutku kažu "50 nam je rekao da voliš žestoko" aludirajući na seks.

Gwyneth Paltrow i Cameron Diaz napravile su skeč u kojem repaju u čast otvaranja novog studija iz kojeg će se emitirati \"Chelsea Lately\" emisija kojom se proslavila voditeljica i komičarka Chelsea Handler.

Cameron je odjevena u stilu repera, u potpuno crnoj odjeći sa zlatnim lancem oko vrata, dok je Gwyneth sasvim u bijelom.

Dok Cameron bitboksa, Gwyneth izbacuje stihove i na duhovit način opisuje tko je i što Chelsea Handler.

Među ostalim dvije su glumice pjevale i o vezi poznate redateljice i repera 50 Centa te u jednom trenutku kažu \"50 nam je rekao da voliš žestoko\" aludirajući na seks.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije