zastrašujuća situacija

Hailey Bieber nakon moždanog udara podvrgnuta operaciji srca: 'Oporavljam se jako dobro'

Foto: PA/Pixsell
1/19
29.04.2022.
u 15:26

Liječnici su otkrili da je u njezinu slučaju krvni ugrušak pobjegao kroz rupu u srcu i otputovao u mozak te je zato doživjela moždani udar. Hailey je dodala da je zahvalna što su liječnici otkrili što se točno dogodili te izveli zahvat kojim su zatvorili rupu na srcu.

Manekenka i supruga popularnog glazbenika Justina Biebera (28), Hailey Bieber (25) podvrgnuta je operaciji srca nakon što je prošli mjesec doživjela moždani udar. Hailey je otkrila kako je nedavno obavila postupak postavljanja PFO okludera, a radi se o zahvatu kojim se zatvaraju otvori u srcu koji dovode do moždanih udara u mladih ljudi. Postupak se izvodi kod mladih koji su preboljeli moždani udar bez vidljivih uzroka.

- Išlo je vrlo glatko. Oporavljam se jako dobro, jako brzo - rekla je Hailey u novom videu na YouTubeu pod naslovom "Pričam svoju priču" koju je u samo 14 sati od objave pogledalo više od 1,6 milijuna ljudi.

Inače, Hailey je 10. ožujka za vrijeme doručka počela osjećati simptome, a nakon toga je hitno prevezena u bolnicu u Palm Springsu. Nakon pregleda liječnici su otkrili da ima krvni ugrušak koji je doputovao u njezin mozak i izazvao prolazni ishemijski napad. Međutim, liječnici nisu mogli shvatiti kako je krvni ugrušak tamo završio.

- Kada sam otišla na Sveučilište u Los Angelesu, radili smo dublje testiranje i pronašli su mi PFO - objasnila je u videu, opisujući PFO kao "preklop između desne i lijeve komore srca".

- Obično se pri rođenju treba zatvoriti sam od sebe, no moj se nije zatvorio. Otkrili su da imam 'peticu', što je najviša ocjena koju možete imati. Moj je bio prilično velik. Ono što se obično događa je da će srce filtrirati krvni ugrušak u pluća, a pluća će ga apsorbirati jer su tako velika i mogu to podnijeti - ispričala je detalje. No, u njezinu slučaju krvni ugrušak je pobjegao kroz rupu u srcu i otputovao u mozak te je zato doživjela moždani udar. Hailey je dodala da je zahvalna što su liječnici otkrili što se točno dogodili te izveli zahvat kojim su zatvorili rupu na srcu.

- Stvarno mi je laknulo što ću prebroditi ovu stvarno zastrašujuću situaciju i nastaviti živjeti svoj život – zaključila je. Dodajmo da se njezin suprug Justin već ranije oglasio povodom cijelog događaja koji je opisao kao uistinu zastrašujuć.

VIDEO Anđa Marić nakon godina borbe s multiplom sklerozom: 'Napravila sam prve korake u sedam godina!'

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar crazy_bat
crazy_bat
17:24 29.04.2022.

Bogme, ovo je zbilja zastrašujuće, a cura ima samo 25 godina!

DU
Deleted user
16:08 29.04.2022.

Sad će malac još malo biti s njom i cipela.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije