Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosni otac

Hamed Bangoura pokazao kako provodi vrijeme s kćerima i oduševio pratitelje

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/10
24.12.2022.
u 09:00

Nekadašnji voditelj, a danas poduzetnik je na ovoj društvenoj mreži pokazao kako provodi vrijeme sa svojim kćerima Zarom, Hayom i Nensi. Sve tri djevojke tata je odveo u slastičarnicu Ljupke Gojić Mikić  te pokazao kako uživaju.

Nekadašnji TV urednik, voditelj i DJ, a danas uspješan poduzetnik Hamed Bangoura novom je objavom iznenadio i raznježio svoje pratitelje na Instagramu. Naime, Hamed je na ovoj društvenoj mreži pokazao kako provodi vrijeme sa svojim kćerima Zarom, Hayom i Nensi. Sve tri djevojke tata je odveo u slastičarnicu Ljupke Gojić Mikić  te pokazao kako uživaju.

- S tri kćeri, Nensi, Zarom, Hayom, kod četvrte Ljupke Gojić Mikić i njezinog brata Dade Gojića na kolačima – napisao je u opisu. Očekivano, sa svih strana dobili su mnoštvo oduševljenih komentara pratitelja. 'Kakvo bogatstvo', 'Super su', 'Mogu samo reći - blagoslovljen. Predivne', pisali su.

Inače, Bangoura često na društvenim mrežama piše o svojom obitelji te se hvali njihovim uspjesima. Tata svojim mezimicama čestita i rođendane, kao i druge važne dane na ovaj način. Nedavno je tako sa svijetom podijelio da je njegova najmlađa kći Haya položila vozački. 

- Doživio sam i to. Danas je mamu, seku i tatu sigurno provozala gradom i odvela na najbolje burgere u gradu. U autu smo slušali samo dobru mjuzu. Zna mala što radi. Danas je stvarno bio lijep dan, bez obzira na kišu - napisao je tada.

VIDEO Napustio nas je Massimo Savić

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije