iščekivani koncert

Hari Mata Hari nakon 10 godina ponovno dolazi u Lisinski: 'Zagrebe, sve ćemo nadoknaditi'

Foto: promo
1/7
28.10.2024.
u 15:39

Ovaj dugo iščekivani koncert održat će se u ponedjeljak, 24. veljače 2025., a publika će ponovno imati priliku uživo čuti njegove bezvremenske hitove poput  "Volio bih da te ne volim", "Svi moji drumovi", "Strah me da te volim" “Kao domine”, “Prsten i zlatni lanac”.

Legendarni bosanskohercegovački pjevač Hari Mata Hari nakon 10 godina vraća se u Zagreb, u dvoranu Vatroslava Lisinskog. Ovaj dugo iščekivani koncert održat će se u ponedjeljak, 24. veljače 2025., a publika će ponovno imati priliku uživo čuti njegove bezvremenske hitove poput  "Volio bih da te ne volim", "Svi moji drumovi", "Strah me da te volim" “Kao domine”, “Prsten i zlatni lanac”.  

“Zagrebe, nismo se dugo družili, zato ćemo 24. veljače sve nadoknaditi” napisao je Hari Mata Hari nedavno na svom profilu na društvenim mrežama.

Hari Varešanović počeo je glazbenu karijeru vrlo rano. Prvi bend "Omir" osnovao je u osnovnoj školi, a kasnije je bio član grupe "Sedam šuma" te je s grupom "Zov" postigao uspjeh pjesmom "Poletjela golubica". Godine 1982. priključio se grupi "Ambasadori", što je označilo početak njegove ozbiljne glazbene karijere. Uskoro je osnovao bend Hari Mata Hari, s kojim je 1985. postigao veliki uspjeh s albumom "U tvojoj kosi". Njihova popularnost je brzo rasla, a albumi poput "Strah me da te volim" postigli su rekordnu tiražu. Tijekom karijere, Hari je surađivao s mnogim glazbenicima iz čega su proizašle mnoge uspješnice poput “Crni snijeg” s Hankom Paldum i “Navodno” koju je snimio Ivanom Banfić. 

VEZANI ČLANCI:

Hari Mata Hari kroz svoju je karijeru prodao je više milijuna nosača zvuka te održao tisuće koncerata diljem svijeta. Kao jedno od njegovih najvećih postignuća svakako valja spomenuti plasman na Euroviziji 2006. godine u Ateni, kada je Hari osvojio treće mjesto s pjesmom Lejla.

Ne propustite priliku da budete dio ove nezaboravne večeri i uživo poslušate jedinstveni glas Harija Varešanovića, koji će još jednom svojim hitovima rasplamsati srca mnogobrojne publike.

VIDEO Omiljeni glumac iz "Prijatelja" preminuo je lani, a prije smrti otkrio je da je potrošio 9 mil. dolara pokušavajući ostati trijezan

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije