SUSSEXOVI

Harry i Meghan nakon poslovnih imaju i bračne probleme: 'Uzeli su odvojeno vrijeme za sebe'

Meghan Markle i princ Harry slave petu godišnjicu braka
Foto: Matt Dunham/PRESS ASSOCIATION
1/13
20.07.2023.
u 14:03

Iza para je nekoliko teških mjeseci u kojima su se pokušali boriti s negativnim publicitetom nakon što su odstupili s viših dužnosti i počeli ratovati s članovima kraljevske obitelji. Uz sve to su im i poslovi na čekanju, a pogotovo projekti koje su potpisali s Netflixom. Naime, zbog štrajka scenarista u Hollywoodu svi su projekti stopirani, pa tako i njihovi

Princ Harry i Meghan Markle navodno imaju bračnih problema. Portal RadarOnline piše da su 'uzeli odvojeno vrijeme za sebe' u nadi da će obnoviti svoju vezu nakon što su obiteljske drame utjecale na njihov brak. 

"Pokušavaju shvatiti što ih je snašlo. Harry se ne uklapa u Meghanin otrcani svijet Tinseltowna", otkrio je izvor i dodao da princ treba ‘pronaći sebe’. Iza para je nekoliko teških mjeseci u kojima su se pokušali boriti s negativnim publicitetom nakon što su odstupili s viših dužnosti i počeli ratovati s članovima kraljevske obitelji. Uz sve to su im i poslovi na čekanju, a pogotovo projekti koje su potpisali s Netflixom. Naime, zbog štrajka scenarista u Hollywoodu svi su projekti stopirani, pa tako i njihovi. 

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa objavili su dokumentarni film u šest dijelova pod nazivom 'Harry i Meghan' prošlog prosinca - prvi projekt koji je proizašao iz ugovora vrijednog 80 milijuna funti koji su potpisali s mrežom 2020. godine, nedugo nakon što su se povukli s dužnosti kraljevske obitelji.

VEZANI ČLANCI: 

Tri tjedna kasnije, na Silvestrovo, objavili su svoju drugu Netflixovu produkciju, 'Live to Lead', koja govori o globalnim vođama koji su se borili za društvenu pravdu. Par sada pregovara o snimanju trećeg Netflixovog dokumentarca o humanitarnim problemima u Južnoj Africi u kojem će se susresti s lokalnim zajednicama.

No izvor blizak Sussexima rekao je za Daily Telegraph da je teško nastaviti s bilo kakvim projektima Netflixa zbog trenutnog štrajka američkih pisaca.  Štrajk koji je u tijeku također utječe na planove za Harryjev i Meghanin sljedeći Netflixov dokumentarni film u kojem bi oni trebali posjetiti Južnu Afriku.

Nije objavljeno službeno o čemu će biti riječ u novom projektu, ali Sunday Mirror je prošlog mjeseca izvijestio da bi par mogao biti prikazan kako pomaže u izgradnji kuća u selima koja posjećuju.

Izvor je rekao novinama da će kamere pratiti Sussexove 'dok posjećuju ustanove i dijele medicinsko obrazovanje', a produkcija će biti kombinirani projekt Netflixa i zaklade para Archewell.

- Meghan posebno želi podijeliti informacije o sigurnom porodu sa ženama koje susreće, kazao je izvor. 
Međutim, Page Six tvrdi je da bi to mogla biti solo produkcija za Harryja, koji bi tako slijedio njegovu majku princezu Diane koja je također otišla u Afriku kako bi podigla svijest o nagaznim minama.

VIDEO: Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'CIjelu noć sam probdjela plačući, pisalo je rizik prijetećeg pobačaja' 

Ključne riječi

Komentara 6

PA
PapezJanez
18:22 20.07.2023.

Mlada kuri nofce ko jučerašnji uragan.

AN
AnimaTor
14:43 20.07.2023.

Kad Meghan ne bude mogla "pržiti" dolare koliko ona hoće i koliko može. Rezerva /Hary dobiva pedalu ali će ostati alimentacija za Meghan i dijecu. Pa ti rezerva igraj cijeli život za bahatu amerikanku takozvanu glumicu.

JB
jbunn
14:46 20.07.2023.

Nestalo para. Jbg moj Harry!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije