RAZDOR

Harry i William bili su na pogrebu svog tetka: Odnos im je nikada gori i to su vidjeli svi prisutni

William i Harry zajedno otkrili kip u spomen na princezu Dianu povodom njenog 60. rođendana
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
1/9
30.08.2024.
u 20:45

Izvor blizak kraljevskoj obitelji potvrdio je kako su oba princa bila prisutna u crkvi i na komemoraciji, ali ni u jednom trenutku nisu se približili jedan drugome

Britanski prinčevi Harry i William ovaj tjedan prisustvovali su komemoraciji svog tetka,  lorda Roberta Fellowesa. Princ Harry stigao je iz Amerike kako bi se pridružio svom bratu u crkvi Svete Marije u Snettishamu, a komemoracija je održana u četvrtak, u blizini kraljevskog imanja Sandringham u Norfolku. Lord Fellowes bio je u braku s Lady Jane Spencer, sestrom princeze Diane, više od 40 godina. Zajedno su imali troje djece, a njegov uzrok smrti nije objavljen javnosti.

Izvor blizak kraljevskoj obitelji potvrdio je kako su oba princa bila prisutna u crkvi i na komemoraciji, ali ni u jednom trenutku nisu se približili jedan drugome, nisu se pozdravili niti su komunicirali. Zbog stalnog "razdora" unutar kraljevske obitelji, princ Harry i princ William nisu viđeni zajedno u Velikoj Britaniji od 2023. godine. William navodno nema nikakvu namjeru pružiti ruku mira svom mlađem bratu koji je prije četiri godine sa suprugom Meghan odstupio sa svih kraljevskih dužnosti i preselio se u Ameriku.

Navodno je William bio jako hladan prema Harryju kada mu je poslao poruku s najboljim željama za ozdravljenje njegove supruge Kate kojoj je početkom ove godine dijagnosticiran rak, otprilike u isto vrijeme kada je i kralj Charles saznao za svoju dijagnozu raka. Harry je čak i došao u posjet ocu u London nakon što mu je ovaj javio da ima rak. Bio je to kratak susret, ali tijekom te posjete nije se susreo s bratom i njegovom suprugom. 

William i Harry zajedno otkrili kip u spomen na princezu Dianu povodom njenog 60. rođendana
1/20

Unatoč tom pozitivnom susretu između oca i sina u veljači povodom kraljeve dijagnoze raka, njihova se komunikacija od tada pogoršala. Ljudi bliski 39-godišnjem princu kažu da se monarh više ne javlja na pozive vlastitog sina niti mu odgovara na mailove. - On je trenutačno nedostupan. Harryjevi pozivi ostaju neodgovoreni. Pokušao je uspostaviti kontakt kako bi pitao za očevo zdravlje, no ni na te pozive nije bilo odgovora - izjavio je prinčev prijatelj. Princ Harry nedavno je rekao kako sa suprugom Meghan i njihovom djecom ne namjerava uskoro dolaziti u Veliku Britaniju jer je zabrinut za njihovu sigurnost i misli kako je opasno za njih da borave duže u njegovoj domovini. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

AK
Aka
21:49 30.08.2024.

Ne znam da li je Hary sebe liječio tim javnim autanjem ili je hrtio profitirati materijalno? Za treći razlog kao što bi mogao biti utjecaj Meghan je isto moguće, ali sve to najviše govori o njemu samome. Da im je mama živa bilo bi sve drugačije.Šteta da joj nisu karakterno i energijom više nalik.

SE
Serđo23
22:02 30.08.2024.

Ova vijest iz zemlje koja nije u EU bitna je kao novi šampon protiv ušiju !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije