VOLI NAŠU OBALU

Slavna Oprah Winfrey stigla u Zadar: Snimljena je u zračnoj luci, a u Hrvatskoj je uživala i 2018.

Foto: Instagram
1/9
30.08.2024.
u 12:47

"U našu zračnu luku sletjela je i legendarna Oprah Winfrey!" napisali su na Facebook stranici zračne luke Zadar

Slavna voditeljica Oprah Winfrey boravi u Hrvatskoj. Na Facebook stranici zračne luke Zadar objavljena je njezina fotografija snimljena u ovoj zračnoj luci. "U našu zračnu luku sletjela je i legendarna Oprah Winfrey", napisali su uz fotografiju. Nije poznato koliko se zadržala u Hrvatskoj, ali kraljici talk showa ovo nije bio prvi posjet našoj zemlji. Prije šest godina uživala je krstareći našom obalom. Njen prijatelj, počasni predsjednik modne kuće Valentino Giancarlo Giammetti na Instagramu je tada objavio fotografiju s Oprah i odao na kojoj se lokaciji nalaze.

"Večer u Dubrovniku s velikom ženom koju s ponosom zovem prijateljicom", napisao je Giammetti uz fotografiju na kojoj je s Oprah na jahti. Podijelio je i nekoliko fotografija iz razgledavanja grada, ali Oprah nije bila na njima. Tada se šuškalo kako je slavna voditeljica zainteresirana za kupnju nekretnine u Dubrovniku. Navodno joj je za oko bila zapela kuća u samom centru Dubrovnika koja se 2018. godine prodavala za pet milijuna dolara.

 

 

S Oprah su na odmoru u Hrvatskoj te godine bile i njena najbolja prijateljica Gayle King i modna dizajnerica Diane von Fürstenberg. Diane je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj su prijateljice zajedno i napisala je: "Popodnevna šetnja u Hrvatskoj."  
Prije dva mjeseca Oprah je hitno završila u bolnici zbog želučanih problema. Kraljica talk showa prije sedam je mjeseci priznala da je koristila lijekove za mršavljenje, slične Ozempicu, a kada je završila u bolnici, njezina prijateljica Gayle King opisala je s kakvim se problemima suočila Oprah prije nego što je završila u bolnici.

– Imala je neku vrstu želučane viroze i da budem slikovita: izlazilo joj je na oba kraja. Neću biti previše eksplicitna – rekla je Gayle u emisiji "CBS Morning" i dodala je: – U bolnici je završila jer je dehidrirala, dobila je infuziju i situacija je bila ozbiljna, ali bit će ona dobro. U emisiji "CBS Morning" Oprah Winfrey vodi razgovore s književnicima čije knjige predstavlja u sklopu svog "Oprah's book cluba".

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:49 30.08.2024.

bolje da nije. Samo dodatan pritisak na komunalnu infrastrukturu.

YO
youblow
13:54 30.08.2024.

Je li to stara slika? Sad kad se dočepala Ozempica sigurno ne izgleda tako...

CE
CenzuriranUskoro
13:41 30.08.2024.

Jel je tu neki Eipstenov otok za bogatu klijentelu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije