nimalo damski

Heidi Klum na zabavi nakon Oscara šetala bez donjeg rublja

heidi klum
Foto: reuters
1/3
03.03.2011.
u 08:33

Slavna manekenka skinula je svoje donje rublje pred novinarom i kamerama emisije Jaya Lena

Malo je tko očekivao tako vulgaran potez od manekenke Heidi Klum, no slavni njemački model očito uvijek želi biti u središtu pozornosti.

 Osim što je na dodjelu Oscara došla u srebrnoj metalik haljini ukrašenoj sitnim ogledalcima pa je bilo nemoguće ne zapaziti njenu pojavu i na kilometarskoj udaljenosti, Heidi to nije bilo dovoljno. Na tradicionalnoj zabavi poslije dodjele Oscara koju je priredio Elton John Heidi je hodala bez donjeg rublja. Naime, novinar showa Jaya Lena zatražio je od svake zvijezde na zabavi da daruje i stavi u ''humanitarnu vrećicu'' neki svoj privatni predmet. Neki su stavili svoje naočale, ubruse s poljupcem od ruža, čak i kreditnu karticu, a Heidi je slavnom voditelju u  vrećicu stavila svoje donje rublje koje je skinula javno pred televizijskim kamerama.

– Jayu Lenu će se ovo zasigurno svidjeti – rekla je Heidi pružajući zbunjenom novinaru svoje crne tange.

Srećom, njen suprug Seal nije bio u blizini, a ovaj čin mu se, ma koliko bio zaljubljen u svoju suprugu,  zasigurno ne bi svidio.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
08:57 04.03.2011.

Kod nje je uvijek ulaz slobodan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije