kraljica kostima

Heidi Klum najavila novi kostim za Noć vještica: 'Moj moto je: Napravi nešto veliko ili idi kući'

Foto: YouTube screenhsot
1/24
31.10.2023.
u 23:00

Kraljica kostima za Noć vještica podijelila je fotku na kojoj leži na čupavom ružičastom kauču i prekriva grudi rukama, a iza nje se nalazi ogromna slika koja prikazuje dvije osobe u strastvenom odnosu.

Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki Heidi Klum (50) svake godine oduševi svojim kostimom za Noć vještica, a mnogi su od nje već i navikli na neobična izdanja te željno očekuju novo. Heidi je i ove godine najavila svoj novi kostim fotkom na Instagramu na kojoj pozira na kauču. Kraljica kostima za Noć vještica podijelila je fotku na kojoj leži na čupavom ružičastom kauču i prekriva grudi rukama, a iza nje se nalazi ogromna slika koja prikazuje dvije osobe u strastvenom odnosu. 

- Zatišje pred oluju. Još samo tri dana do Heidinog Halloweena. Moj moto za ovogodišnju Noć vještica je 'napravi nešto veliko ili idi kući' - napisala je uz fotku, a fanovi su počeli nagađati o čemu se radi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Podsjetimo, manekenka se prošle godine na svom partyju za Halloween u New Yorku pojavila u kostimu crva koji je prekrio cijelo tijelo i vidjele su se samo njezine oči i usta. Osim toga, pojavila se i u brojnim upečatljivim kostimima, poput Fione iz Shreka, vukodlaka iz Jacksonovog Thrillera, Aliena i Jessice Rabbit, a za izradu kostima Aliena trebalo joj je više od 10 sati, koliko je provela na šminkanju i stavljanju prostetike.  

VEZANI ČLANCI

Manekenka je otkrila nedavno  da dnevno unosi samo 900 kalorija. Heidi je na Instagram storyjima u sklopu odgovaranja na pitanja obožavatelja otkrila da dan započinje niskokaloričnim doručkom koji se sastoji od tri poširana jaja u toplom pilećem temeljcu. Osim toga nije otkrila puno, ali je izjavila da ne jede više od 900 kalorija dnevno. Nakon toga uslijedila je molba jednog od pratitelja da otkrije koliko je teška što ju je nasmijalo, ali je molbu i ispunila. Snimila je video svojih stopala na vagi te kasnije u zasebnom videu otkrila da teži 62,5 kilograma, što je za njenih 175 centimetara u granici normalnog, piše Daily Mail. Međutim, medicinski stručnjaci preporučuju da žene dnevno unesu 2000 kalorija.

VIDEO Umrla zvijezda Prijatelja: Matthew Perry preminuo u 54. godini života

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije