Zaljubljeni pogledi

Hillary Clinton i Donald Trump zajedno pjevaju hit iz "Prljavog plesa"

Trump debata
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
12.10.2016.
u 08:50

Na stranici Lucky TV osvanuo je video s debata dvoje kandidata za mjesto predsjednika SAD-a montiran tako da izgleda kao da Clintonica i Trump pjevaju "The Time of My Life"

Nakon druge debate između republikanskog kandidata Donalda Trumpa i demokratske kandidatkinje za predsjednicu SAD-a Hillary Clinton, na internetu je osvanuo zanimljiv video koji je montiran tako da izgleda kao da Trump i Clintonica pjevaju pjesmu "The Time of My Life"

U videu Trump pjeva mušku dionicu pjesme iz filma "Prljavi ples" i zaljubljeno gleda prema Hillary dok ona pjeva svoju dionicu pjesme, a kasnije nasmiješeni idilično pjevaju zajedno. U stvarnosti je slika bila sasvim drukčija i njihov odnos na ovoj debati, a i općenito sve je samo ne harmonija.

Ovaj zabavni video objavljen je na stranici Lucky TV i na toj stranici je pregledan skoro četiri milijuna puta, dok je na Youtubeu pregledan gotovo dva milijuna puta. 

Ključne riječi

Komentara 2

MI
miso
09:33 12.10.2016.

Kaj je dobro - dobro je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije