Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL

Hollywoodski glamur na izboru za Miss Universe u Zagrebu

miss universe
Boris Šćitar/Pixsell
24.03.2010.
u 19:40

– Interes za karte bio je vrlo velik. U samo tri sata rasprodano je svih 950 karata – zadovoljan je Kraljević koji je posljednje pripreme s dvadeset djevojaka koje se natječu za prestižnu titulu obavio u Splitu u veljači.

U subotu navečer Vladimir Kraljević napokon će odahnuti jer će njegovim organizacijskim brigama oko izbora za Miss Universe Hrvatske barem nakratko doći kraj. Spektakularan izbor ove će se godine održati u Zagrebu, u Hypo Centru, i unatoč recesiji bit će, najavljuje vlasnik licencije Kraljević, grandiozan.

Karte rasprodane

– Interes za karte bio je vrlo velik. U samo tri sata rasprodano je svih 950 karata – zadovoljan je Kraljević koji je posljednje pripreme s dvadeset djevojaka koje se natječu za prestižnu titulu obavio u Splitu u veljači.
– Važni su red, rad i disciplina jer ništa ne dolazi preko noći, pa tako ni u ovom poslu. Djevojke su zato u Splitu naporno vježbale kako bi tijelo dovele u zavidnu formu – priča radoholičar Kraljević koji se ove godine posebno potrudio kako bi kandidatkinjama i publici priuštio glamuroznu manifestaciju.

Strpljiva supruga Marija

– Pokušat ćemo donijeti dašak onog hollywoodskog glamura kakav nam nedostaje ovdje. Za tu priliku Baldinini će kreirati posebnu liniju cipela koje će se savršeno uklopiti u taj hollywoodski štih, a kruna će isto tako biti veličanstvena – objasnio je Kraljević.

Pozornica na kojoj će 20 djevojaka iz cijele Hrvatske morati pokazati svoju gracioznost i snalažljivost veličine je 14x7 metara, a na njoj će se uz natjecateljice prošetati i brojne naše zvijezde.

– Voditeljica je Nikolina Pišek, a nastupit će Franka Batelić, Lana Jurčević, Jelena Rozga, grupe Feminnem, Goran Karan i Atomic Dance Factory – ispričao je vlasnik licencije, pohvalivši se da će u žiriju sjediti i gosti iz Amerike, Slovenije i Italije. Svi koji nisu bili dovoljno brzi i ugrabili karte imat će ga prilike pratiti na malim ekranima u nedjelju iza 17 sati na Novoj TV. Uz Kraljevića, velik dio ovog organizacijskog tereta nosila je i njegova supruga Marija.

– Moram zahvaliti supruzi na strpljenju i svim prijeđenim kilometrima sa mnom u posljednjih nekoliko mjeseci – kaže Kraljević. Sretnica kojoj će prošlogodišnja pobjednica Sarah Ćosić uručiti krunu još ne zna za kamo će pakirati prtljagu jer je zasad nepoznato gdje će se održati svjetski izbor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije