MAJA CIGLENEČKI

HRT-ova voditeljica otkrila koje joj je omiljeno jelo i iznenadila mnoge: 'Sad će se svi zgražati'

Foto: Katarina Banić
1/15
19.09.2024.
u 18:39

Maja Ciglenečki često stvara i sadržaj za društvene mreže, a ovoga puta jest u jednom videu otkrila koje je njezino omiljeno jelo i brojne iznenadila.

Za sve one koji u svom jutarnjem ritualu imaju naviku gledanje emisije "Dobro jutro, Hrvatska" Maja Ciglenečki je ime i lice koje često čuju i vide, a za one koji ovu kultnu emisiju prate na društvenim mrežama nije ništa manje poznata. Naime, Maja često stvara i sadržaj za društvene mreže ove emisije, a ovoga puta jest u jednom videu otkrila koje je njezino omiljeno jelo i brojne iznenadila: 

- Sad će se svi zgražati, ali jučer mi je mama pripremila jedno od mojih omiljeni jela, a to su žganci i jetrica. Nitko od mojih doma ne voli jesti jetrica, a onda, kada ja dolazim sama, kad je takva prilika, onda mama meni pripremi ta jetrica - otkrila je Maja, a u komentarima su joj brojni ostavili emotikone srca, suprotno njezinim očekivanjima. 

Podsjetimo, brojni Maju pamte i kao voditeljicu ovogodišnje Dore, a njezin angažman u "Dobro jutro, Hrvatska" traje već duže vrijeme, a nedavno je još jednom izjavom iznenadila. Prošlog je tjedna iznenadila kolegu Mirka Fodora koji je ostao u nevjerici zbog pitanja koja je Maja postavila meteorologu Državnog hidrometeorološkog zavoda Krunoslavu Mikecu. Naime, voditeljicu je zanimalo kakvo će vrijeme biti preko vikenda, a za to je imala i poseban razlog. 

- Subota i nedjelja za berbu grožđa u Hrvatskom zagorju, je li povoljno ili nepovoljno vrijeme? - upitala je Ciglenečki, a meteorolog joj je odgovorio kako bi u subotu trebalo biti povoljnije vrijeme za berbu, a i veći dio nedjelje najvjerojatnije. - A ja sam mislio da ti to pitaš za prijatelja? - zbunjeno je kazao Fodor, a dok mu je Ciglenečki pojasnila: - Ma kakav prijatelj, ja berem grožđe - istaknula je atraktivna voditeljica. 

GALERIJA Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

1/25

Mirko kao da nije vjerovao onome što čuje pa se nasmijao, a Maja ga je pitala hoće li joj se pridružiti u berbi. - Ovo je stvarno iznenađenje, iznenadila si me ovim pitanjem. Možda je malo rano već za berbu, ali kako je bilo dosta sunca i suše... - dodao je začuđeno voditelj HRT-a, Mirko Fodor, a Maja mu je objasnila kako nije rano jer je ove godine berba već krenula. 

Zaštitni znak emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' svakako su njezini voditelji Maja Ciglenečki, Zlata Muck Sušec, Doris Pinčić Guberović, Mirko Fodor, Davor Meštrović i Ognjen Golubić. Osim što profesionalno obavljaju svoj posao, znaju se i našaliti, najčešće na račun kolega s kojima vode emisiju, a sudeći prema reakcijama, gledateljima se to iznimno sviđa... 

VIDEO Ella Dvornik progovorila o razvodu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije