Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dokazi s privatnog e-maila

HRT: Zbog skrivljenog ponašanja voditelju Denisu Šabiću otkazan je Ugovor o radu na Radio Splitu

Split: Održan je humanitarni koncert za Dje?ju kliniku Split
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
21.02.2023.
u 14:21

Šabić je vodio glazbenu emisiju "Topnjača" koja se utorkom nakon 18 sati emitirala na Radio Splitu te je navodno za gostovanja u emisiji uzimao novac.

Radijski voditelj na Radio Splitu Denis Šabić dobio je otkaz, potvrđenom nam je s HRT-a, jer je navodno uzimao novac za gostovanja u svojoj emisiji ''Topnjača'' koja se emitira na HRT-ovu Radio Splitu utorkom od 18 do 20 sati.

– Točno je da je zbog skrivljenog ponašanja radniku Denisu Šabiću otkazan Ugovor o radu – potvrdili su nam s Hrvatske radiotelevizije. Prema saznanjima Slobodne Dalmacije, Šabićeva kolegica na njihovu zajedničkom računalu slučajno je pronašla njegov privatni račun na domeni gmail koji je u tom trenutku bio otvoren i primijetila je kako je Šabić tijekom siječnja ove godine slao račune izvođačima, udrugama i općinama s iznosima od 200, 400 i više eura za gostovanje u emisiji "Topnjača".

Cijeli slučaj s dokazima je proslijedila glavnom uredniku Radija Split Karlu Reitoberu. Navodno to nije radio samo u siječnju ove godine nego mu je to bila dugogodišnja praksa. Topnjača je zabavno-glazbena dvosatna emisija, top ljestvica 20 najpopularnijih pjesama domaće glazbe koja uključuje i razgovore s izvođačima.

Svakog utorka emitira se na Radio Splitu nakon 18.00 h s tri nova prijedloga. Urednik emisije ove emisije je Želimir Škarpona, a voditelj je bio Denis Šabić i nije poznato tko će ga danas zamijeniti na voditeljskoj poziciji. 

VIDEO Poznati Hrvati više ne skrivaju da su presadili kosu, a rezultati zahvata su odlični

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar IliHrvatskaIliNišta
IliHrvatskaIliNišta
15:12 21.02.2023.

Kad vide sve te Stankoviće, Trboviće i slične samo takvi se i prijavljuju za rad tamo. Svaka ptica svome j(r)atu leti!

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
15:41 21.02.2023.

Koliko Aco naplaćuje?

DU
Deleted user
14:34 21.02.2023.

Ma Yutel sa Prisavlja je trul od temelja do krova.....čelična metla treba za počistiti....ovo je dno kaje taj tip radio. Ali to je kap u moru što se na Yutelu radi.....od nabave, nepotizma do korupcije....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije