Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naše gore list

Hrvatica Stana Katić zablistala na dodjeli AFI Life nagrada

Stana KAtić
Pixsell
10.06.2011.
u 11:25

Stana Katić 33-godišnjakinja je rođena u Kanadi, u koju joj je otac stigao iz Srbije, a majka iz Sinja. Nakon završene srednje škole upisala je glumačku školu Goodman, a potom se otisnula na male ekrane

Uz Morgana Freemana, Samuela L. Jacksona, Fran Drescher i brojne poznate zvijezde, na crvenom tepihu AFI Life nagrada našao je se i naše gore list - Stana Katić. Zgodna Stana, zvijezda serije "24", na crvenom se tepihu pojavila u dugačkoj haljini koja više skriva nego otkriva, no svejedno je zasjenila nazočne kolegice.

S obzirom na to da se sigurno pitate tko je ona, prilažemo nekoliko informacija iz njezina životopisa.

Stana Katić 33-godišnjakinja je rođena u Kanadi, u koju joj je otac stigao iz Srbije, a majka iz Sinja. Nakon završene srednje škole upisala je glumačku školu Goodman, a potom se otisnula na male ekrane. Zapaženije uloge bile su joj u seriji "Heroji", gdje se pojavila kao Hana Gitelman, Collette Stenger bio je njezin identitet u uspješnici "24", a Jenny u filmu "Feast of love", gdje je stala rame uz rame Morganu Freemanu. Upravo tamo stajala je i na preksinoćnjoj dodijeli nagrada na kojima je Freeman dobio počasnu nagradu za životno djelo.

No, i mlada "Balkanka" može se pohvaliti odličjima. U ožujku ove godine na trećoj dodjeli nagrada Shorty osvojila je kipić za najbolju žensku glumicu, a prošlog mjeseca njoj je pripala laskava titula najglamuroznije glumice na Monte Carlo televizijskom festivalu. Na ime Stane Katić zasigurno će se nadovezati još pokoja sjajna titula jer ova djevojka stalno radi i snima. Trenutačno radi na filmu "Big sur".

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije