ima 2.5 mil. pregleda

Hrvatska influencerica videom razbjesnila mnoge: Ne prihvaćam kavu i šetnju kao opciju za spoj, nisam pas

Foto: Tik Tok
1/5
20.05.2021.
u 18:45

Ima mnogo pratitelja na Instagramu, a otvorila je i TikTok profil gdje su njezini videi vrlo postali iznimno popularni. Veliku pozornost privukao je njezin video u kojem se osvrnula na spojeve s muškarcima, te ga je pregledalo preko 2,5 milijuna ljudi.

Influencerica Kornelija Slunjski Hrvatica je koja već godinama živi u New Yorku. Ima mnogo pratitelja na Instagramu, a otvorila je i TikTok profil gdje su njezini videi vrlo postali iznimno popularni.

Veliku pozornost privukao je njezin video u kojem se osvrnula na spojeve s muškarcima, te ga je pregledalo preko 2,5 milijuna ljudi.

@kokobeaute

NO to zero effort men ##datingadvicefortheladies ##datinglife2021 ##datingtoday

♬ original sound - KokoBeaute

 

 

"Ne prihvaćam kavu i šetnju kao opciju za spoj. Kao prvo, nisam pas kojeg treba prošetati, a kao drugo, imam kod kuće aparat za kavu koji radi sasvim dobro. Nećemo ni na piće. Samo ćeš me pokušati napiti i odvesti k sebi" kazala je Slunjski u videu te naglasila: 

"Ići ćemo na večeru. Doći ćeš po mene pa ćemo ići u restoran, gdje ćemo vidjeti kako se ponašaš za stolom, što naručuješ, znaš li jesti sa štapićima. Malo ćemo te proučiti" rekla je. 

Naravno, mnogi su odlučili podijeliti svoje mišljenje na ovu temu u komentarima videa

"Ovo je tako bezobrazno i bez poštovanja, ne samo prema muškarcima i njihovim roditeljima već i prema ženama koje više vole otići na kavu i u šetnju nego na večeru" stoji u jednom od komentara. 

"Upravo si objasnila da imaš apsurdne standarde. Kladim se da isto tako očekuješ da muškarac uvijek sve plati", napisao joj je drugi korisnik TikToka.
"Ja volim šetati i planinariti. Zbog ljudi poput tebe je na ovom svijetu sve više materijalizma", komentar je koji je ispod Kornelijinog videa ostavila jedna žena. 

"Narcisoidna cura koja je definitivno prošla svoje najbolje godine, sretno s tim ponašanjem", "Završit će na jahti s nekim starcem u Francuskoj", "Nema ništa za ponuditi, samo hrpetinu zahtjeva", "Nema šanse, nikad ne bih proveo par sati s nekim tko je toliko naporan i sklon osuđivanju", nizali su se komentari. 

Kornelija nije odgovarala, a snimila je i jedan video u kojem je objasnila kako misli da muškarac treba platiti na spojevima

VIDEO Kim Kardashian proglašena je milijarderkom

Ključne riječi

Komentara 4

TR
Tripoli
18:54 20.05.2021.

Joj.. Zakaj meni dragi Božek ni podaril njenu glupavost bar na jen den da si počinem...

ON
onjko
23:55 20.05.2021.

Koja ćurka…

DU
Deleted user
19:03 20.05.2021.

Imam kurvu za koju ne treba hranit. Za isti razultat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije