SATIRIČNI ODGOVOR

Hrvatska se pridružila ismijavanju Trumpova govora, pogledajte naš video

America first
Foto: Screenshot
06.02.2017.
u 20:36

Video su napravili satiričari Ivan Šarić, Siniša Mareković i Vedran Tomac, a u njemu se spominju sve ljepote koje Hrvatska ima – od prekrasne obale i otoka, lijepih žena, pa do gradova kao što je Dubrovnik

Hrvatska se pridružila trendu ismijavanja američkog predsjednika Donalda Trumpa koji je na inauguraciji rekao kako će "Amerika od danas uvijek biti prva". Nakon te izjave prvi su reagirali Nizozemci, koji su u jednom satiričnom šou predstavili svoju zemlju te pokušali objasniti Trumpu zašto bi oni trebali biti drugi.

Njihov primjer slijedile su i druge zemlje sa svojim videima, a danas im se priključila i Hrvatska. Video su napravili satiričari Ivan Šarić, Siniša Mareković i Vedran Tomac, a u njemu se spominju sve ljepote koje Hrvatska ima – od prekrasne obale i otoka, lijepih žena, pa do gradova kao što su Dubrovnik, grad u kojem se snimao film "Ratovi zvijezda", a u kojem je glavni junak tiranin koji bi sve pobio. "Vama će se svidjeti taj film", kažu komičari Trumpu i podsjećaju na to kako je kravata hrvatski izum te kako veliki Nikola Tesla također dolazi iz Hrvatske.

Na kraju ga ipak mole da Njemačkoj ostavi drugo mjesto "jer je volimo" te da nam osigura treće mjesto.

 

 

Videosnimke ostalih zemalja dostupne su na ovom linku http://www.itsgreat.eu/.

Komentara 15

PO
Polikarp
22:31 06.02.2017.

Hrvatska verzija - vrhunsko smeće!

SA
samograd
22:49 06.02.2017.

Trump je samo početak buđenja narodne svijesti po Europi i Americi .Polako će prolaziti vrijeme ovakvih distanciranih pljuvača po svemu što je narodu važno .Neka Šarić i ostali odu kod nekog roditelja koji su izgubili djecu boreći se kao braniteljii za Hrvatsku jeli njima smiješno svakodnevno vrijeđanje i ismijavanje Hrvatske za koju su im djeca dala život ?? Sad mi opet možete zabraniti pisati jer sam napisao istinu!

BL
bluescreen
22:58 06.02.2017.

novinarsko smeće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije