POZADINA PRIČE

Hrvatski glumac na 33°C nosio vunenu kapu i poručio: Trebaš paziti što pričaš

Foto: Instagram
1/10
30.08.2024.
u 09:10

Rene Bitorajac objavio je na Instagram storyju kako na ovim ljetnim vrućinama nosi vunenu kapu s logom Dinama

Dinamo je Bakuu u utakmici protiv Qarabaga slavio s rezultatom 2:0 i tako s ukupnih 5:0 ušao u Ligu prvaka. Glumac Rene Bitorajac veliki je navijač Dinama i redovito prati utakmice i navija, a prije utakmice u Bakuu dao je obećanje koje je sada i izvršio i otkrio je o čemu je riječ. "Rekao sam da ako prođemo nosim vunenu. Trebaš paziti kaj pričaš", napisao je glumac i objavio na Instagram storyju kako na ovim ljetnim vrućinama nosi vunenu kapu s logom Dinama. 

Prošle godine u kolovozu nakon nereda u Ateni u kojima je smrtno stradao 29-godišnji navijač AEK-a, pojavio se ondje i hrvatski glumac Rene Bitorajac. Točnije, njegov lik Krpa iz filmova Metastaze i ZG80. Njegov lik našao je put do središnjih grčkih vijesti, a Bitorajac se na događaj osvrnuo putem Instagrama.

"Uvijek sam si htio biti u centralnim grčkim vijestima! Nikad ne odustajte od svojih ciljeva, vjerujte u sebe i sve će vam se ostvariti! Iskreno i duboko osuđujem huliganizam jednako kao i huškanje pa evo i korištenje scena iz igranog (ne dokumentarnog) filma u svrhu propagande, ocrnjivanja i generalizacije", napisao je glumac. Prisjećam se i gostovanja u Ateni na kojem sam prisustvovao kad je na naše navijače bačen Molotovljev koktel, nikad se na stadionu nisam osjećao nesigurnije. U svoj tragediji ipak se nadam da nož nije bio od nekog Boysa", stoji u objavi.

"Svaki pojedinac odgovara za svoje postupke, ali organi reda moraju zaštititi ostale! Propusta koliko hoćeš, baš kao i budala. Ali evo mene u grčkom dnevniku. Nisam još dobio poziv za ispitivanje!" napisao je tada Bitorajac na društvenim mrežama. Rene svom klubu daje podršku, ali ukazuje i na propuste i greške. Pa je tako prije četiri godine, kada je klub trenirao Zoran Mamić, nakon utakmice koju je Dinamo izgubio od Hajduka Rene na društvenim mrežama ponudio da trenira Dinamo jer tako kako to radi Mamić, tvrdi da može i on. 

"Nekad stvarno misliš da klub radi protiv kluba. Otjeraš onog koji ima rezultate, dovedeš pa izgubiš sjajnog trenera juniora, na kraju postaviš sebe i izgubiš doma od Hajduka. Dva trenera i tri pobjede u osam utakmica. Tako znam i ja, zovite mene, ionako sam na pauzi. Pjesma je nekorektna i ne odnosi se na aktualnu situaciju, ali tribine su ljute", napisao je Bitorajac u objavi kojoj je pridodao i video iz filma ZG 80. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar istovari
istovari
10:33 30.08.2024.

Treba mu reći da je izmišljen lijek za ćelavost.Zove se kosa.

PN
pošteni_načelnik
10:44 30.08.2024.

može on navijati za Dinamo, ali Hrvatsku voli samo - materijalno. Nikakav katolik ni domoljub.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:09 30.08.2024.

Jasno je da Krpu nije glumio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije