objavio je video

Hrvatski TikToker (23) šokirao pratitelje iznosom koji je potrošio u samo 20 dana: 'Želim motivirati mlade'

Foto: TikTok
1/5
14.10.2022.
u 17:45

Video koji je snimio Janko Janić je na toj društvenoj mreži brzo postao viralan, a mnogi su komentirali da ne mogu vjerovati da si jedan 23-godišnjak može to priuštiti.

Hrvatski influencer Janko Janić objavio je video na TikToku kojeg je pregledalo više od 700.000 ljudi, a u kojem otkriva koliko novca je potrošio u manje od mjesec dana. Video je na toj društvenoj mreži brzo postao viralan, a mnogi su komentirali da ne mogu vjerovati da si jedan 23-godišnjak može to priuštiti. 

- Koliko sam ja kao 23-godišnji content creator novca potrošio u zadnjih 20 dana?- napisao je Janić na početku videa u kojem snima sebe kako čisti stan dok nabraja troškove. 

- Unajmio sam automobil dvaputa i s gorivom, parkingom i cestarinama stajao me oko 10.000 kuna. Na Uber sam potrošio 500 kuna, a na hranu koja uključuje restorane, dućan, McDonald's i dostave ukupno 4500 kuna. Najam video opreme za par projekata koje sam radio stajao me oko 2600 kuna, a osim toga platio sam asistente za nekoliko projekata te je taj dio s porezima i davanjima državi iznosio 11000 kuna. Naručio sam i nekoliko komada odjeće u iznosu od 1800 kuna te sam na odlaske u kino, kiosk, ljekarnu i klubove s ekipom potrošio 2200 kuna. Isplatio sam si plaću koju ne računam (4750 kn), a tu su i dodatni troškovi za privatne stvari 1000 kn. Stanarinu i račune za internet, mobitel i sve režije ne želim iskreno niti spominjati da se ne srušim (33820 kn) - rekao je Janko u videu.

 

@jankojanic Vecina troskova koje radim su privatni i ulazem skoro 100% svoje zarade nazad u posao i content za ig. Ajmo malo motivacije svim mladima - ako sam mogao ja mozete i svi vi.🖤 #fyp ♬ original sound - jankojanic


Otkriva da se bavi društvenim mrežama i fotografijom, te navodi sa iza sebe ima mnoge uspješne poduzetničke pothvate. 
Janko je u opisu videa napsiao kako želi motivirati mlade svojim uspjehom. 

- Većina troškova koje radim su privatni i ulažem skoro sto posto svoje zarade u posao i content za Instagram. Ajmo malo motivacije svim mladima. Ako sam ja mogao, možete i svi - stoji u objavi. 

VIDEO Ruska političarka je hit na društvenim mrežama zbog frizure i osebujnog make upa!

 

Ključne riječi

Komentara 1

NA
nasunis
17:59 14.10.2022.

Sirotinjo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije