Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgrožen glazbenik

Šajeta o narodnjacima u Opatiji: 'U 2 sata ujutro trešti takva narodnjava da se ni Južna Srbija ne bi posramila!'

Daruvar: Raspoloženi Šajeta održao koncert prve večeri 5. Fra Ma Fu festivala
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/9
14.10.2022.
u 09:48

- Sjećam se ranih 90-ih kad sam u Latinici “Mogu li srpski glazbenici opet nastupati u RH?” rekao da će se oni prvi vratiti! Skoro su me streljali pred zgradom HRT-a" - napisao je glazbenik Dražen Turina Šajeta na Twitteru.

Pjevač Dražen Turina Šajeta (50) jučer je na svom Twitteru objavio status u kojem je napisao da se iz centra Opatije čuje kako trešte narodnjaci. 

"2 sata ujutro su. Do mog brdašca iz centra Opatije trešti takva narodnjava da se ni Južna Srbija ne bi posramila! Sjećam se ranih 90-ih kad sam u Latinici “Mogu li srpski glazbenici opet nastupati u RH?” rekao da će se oni prvi vratiti! Skoro su me streljali pred zgradom HRT-a", napisao je glazbenik na Twitteru.

Ispod njegove objave odmah su se zaredali brojni komentari brojnih pratitelja. "Sami smo si krivi, zato jer je naš trash bio veći trash od njihovog trasha", poručio je jedan korisnik Twittera.

"Takvu trešeranu čut ćeš po splavovima prijestolnice zvane Beograd. Zvuci s juga Srbije su melem za to", konstatirao je jedan korisnik. 

"Nažalost ne samo tamo. Dovoljno je slušati recimo radio Viroviticu… prilikom prolaska kroz Slavoniju na moju veliku žalost slušao upravo radio Viroviticu (replike Cece, Džej itd… u pola bijela dana)", nadovezao se drugi.

"A tko je bio u streljačkom stroju?", zanimalo je jednog od pratitelja.  "Preobraćeni komunisti", uzvratio je Šajeta. 

Foto: Twitter
Jedan mu je pratitelj poručio da su se ‘ranih 90-ih narodnjaci svirali u Vještici komunističkim i orjunaškim sinovima, dezerterima‘. Nije dugo trebalo da stigne Šajetin odgovor. - Slažem se, a danas sviraju djeci i unucima hrvatskih branitelja, žalosno. Pa da ulaganje u kulturu i umjetnost nije važno...- uzvratio je Šajeta. 

Šajeta je inače jedan od rijetkih pjevača s domaće estrade koji s pratiteljima komunicira putem Twittera, a u siječnju prošle godine svoje je pratitelje iznenadio zaštitnim maskicama s likom Franje Tuđmana koje je dao izraditi. 

- Nisam nacionalist ali mi je žao kad vidim da mladež nosi maskice s ustima Jokera, It-a ili dr. Hannibala Lectera, a imamo svojih vrijednosti Osmislio sam maskicu s osmijehom dr. Franje Tuđmana da ukažem na ono za što se zalažem - Ako nisi svoj na svome ne možeš biti ni svjetski! - poručio je tada Šajeta. 

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđih tvrdnji kojima je obmanjivao javnost

Komentara 48

RO
Roko
10:38 14.10.2022.

Odvratna glazba s još odvratnijim tekstovima. Stvarno bi je trebalo zabraniti i kažnjavati ugostitelje koji je puštaju.

KA
kažemja
10:32 14.10.2022.

E moj Šajeta , nemoj se tome čuditi .Samo jedan primjer iz mog iskustva.Na radnom mjestu gdje radim 80% ljudi sluša Banovinu ili Extra FM.Većina su dečki iz Zagreba ili okolice .Kad ga pitam ,pa kaj nema ništa drugo za slušati ,oni vele a kaj da slušam ? Znači lik je iz Velikog Trgovišća ,tvrdi Zagorec ali prizna samo cajke .I što reći na to ? Već smo se sto puta posvađali radi toga .Nek on sluša što hoće ali nek si stavi slušalice a ne radio na najjače i svi moramo slušati to zavijanje.Najgore od svega mi koji to ne slušamo smo u manjini.A isti ti koji slušaju cajke slušaju i Thompsona i veliki su domoljubi.Ostaneš bez teksta.

TO
TORQUEMADA
10:26 14.10.2022.

Neki dan bio u Omišlju, vikend. Cijelo mjesto se treslo od zavijajućih klarineta i dugmetara. Nešto užasno, nespojivo s duhom mediterana, ugodnim suncem obasjanom kamenom arhitekturom i mediteranskim raslinjem i mirisima. To je ono što će dotući ovaj narod, zabiti zadnji čavao u lijes ove države, zemlje koju vode liječnici zaokupljeni nekretninama, ekonomisti zadivljeni stranim novcem, slatkorječivi populisti bez kulture i pravnici bez savjesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije