PLES SA ZVIJEZDAMA

Hrvoje Rupčić: Ozljeda me neće usporiti, a još manje opametiti

hrvoje
Matija Habljak/Pixsell
06.10.2010.
u 14:50

- Pretjerivao sam kao i uvijek u životu, zbog toga mi se to i dogodilo. S obzirom na to da nemam nikakva plesnog iskustva, krenuli smo opasno s probama, čak dva puta dnevno po nekoliko sati da pohvatam sve i sad mi se to obilo o glavu.

Taman kad se "opasno zagrijao" za ples i počeo uživati u napornim probama za nadolazeću sezonu emisije "Ples sa zvijezdama", glazbenik Hrvoje Rupčić morao je nakratko usporiti svoj ritam. Naime, vođa Cubisma prošle je nedjelje nakon ozljede na plesnom podiju završio na traumatologiji, na probi je nezgodno izveo jednu svoju akrobaciju koja je rezultirala ozljedom koljena.

- Pretjerivao sam kao i uvijek u životu, zbog toga mi se to i dogodilo. S obzirom na to da nemam nikakva plesnog iskustva, krenuli smo opasno s probama, čak dva puta dnevno po nekoliko sati da pohvatam sve i sad mi se to obilo o glavu. U nedjelju popodne na probi mi je iskočilo koljeno, jedan sam dan nosio longetu, a sad svakodnevno moram na terapije. Imao sam sreću u nesreći što nisam ozlijedio ligamente. Sad sam u stanju strogog mirovanja i nadam se da ću za desetak dana nastaviti s pripremama za show. Upozorili su me da moram krenuti s laganim vježbama i da štedim koljena - kaže Hrvoje o kojem se, dok se njegova djevojaka Zrinka Cvitešić ne vrati iz SAD-a, brine mama. Na pitanje hoće li ga ozljeda možda spriječiti u natjecanju, Hrvoje je naglasio da za to nema straha.

- Ozljeda me kao i mnogo stvari prije neće ni opametiti niti usporiti. Kad zaliječim koljeno, krećemo u nove pobjede. Očekujem Zrinkin skori povratak iz New Yorka pa ću uz njezinu njegu vrlo brzo ozdraviti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije