Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podaci za travanj

HTV je najgledanija televizija u zemlji, a najgledanija emisija je Superpotjera

Foto: HRT
1/8
18.05.2023.
u 16:39

U kratkom vremenu kviz Superpotjera je dobio izvrsnu gledanost. Podsjetimo, Superpotjera emitira se nedjeljom u 20.15 na Prvom programu

HTV je najgledanija televizija u zemlji, a to su podaci  Agencije za elektroničke medije koja je danas objavila redovito mjesečno istraživanje gledanosti svih televizijskih kanala za travanj, a koji je proveo AdScanner.

Među sedam najgledanijih televizijskih kanala u zemlji čak su tri HRT-ova. Najgledaniji je HTV 1 s cjelokupnim udjelom gledanosti od 17,2 posto. Od 11 najgledanijih emisija njih čak osam su emisije Hrvatske radiotelevizije. Najgledanija HTV-ova emisija je Superpotjera, a središnji Dnevnik HTV-a je najgledaniji Dnevnik u zemlji s 14,5 posto AMR-a i 30,6 posto udjela. 

U kratkom vremenu kviz Superpotjera je dobio izvrsnu gledanost. Podsjetimo, Superpotjera emitira se nedjeljom u 20.15 na Prvom programu. Riječ je o kvizu u kojem se zamjenjuju uloge, a igrači se za velike iznose mogu boriti protiv svih pet lovaca odjednom. Već provjerenoj četvorki, Morani Zibar, Krešimiru Sučeviću Međeralu, Deanu Kotigi i Mladenu Vukorepi, pridružio se Sven Marcelić, koji je u rujnu prošle godine postavio novi rekord Potjere, kada je sam u završnoj potjeri imao čak 22 koraka prednosti pred Krešom i osvojio 115 tisuća kuna.

Već nakon prvih nekoliko epizoda Superpotjere gledatelji su počeli raspravljati o setovima pitanja za natjecatelje i lovce, ali i ponudama koje se razlikuju od igrača do igrača. Igor Grković, urednik je kviza, Andrea Jukić je urednica za pitanja, dok je Igor Gabor suurednik za pitanja.

VIDEO Doris Pinčić nastavlja nizati uspjehe, a evo koliko je njezina tvrtka uprihodila prošle godine

Komentara 13

BJ
bjmaro
18:24 18.05.2023.

HRT je ipak najbolji, a HRT3 je daleko najbolji hrvatski program (po meni) bez obzira na skromnu gledanost .RTL i NOVA je Balkan

Avatar Stradun
Stradun
18:20 18.05.2023.

HRT je još uvijek najbolja kuća u Hrvatskoj. Imaju ono što ostali nemaju :obrazovni program, manjinski, regionalni, religijski, dječji,kulturni, običajni, poljoprivredni, filmski, inozemni. Na Hrt se još uvijek govori dobrim hrvatskim jezikom. Dakako, istine radi, morali bi HRT- ovci biti bolji ,puno bolji.Trebali bi smanjiti broj zaposlenih, dovesti sposobne,a ne podobne. Usprkos navedenom ,uz ovakove slabašne suparnike, prednjače kakvoćom.

Avatar vila velebita
vila velebita
07:10 19.05.2023.

Iskreno bio sam neki puta u dilemi prilikom rasprava o ukidanju pretplate. Međutim, poslije kada razmislim, to je ipak najbolja televizija kod nas! Izvrsne dokumentarce i priče, koji su nekomercijalni i mogu se snimiti samo zahvaljujući pretplati sam jedino tu mogao pogledati... Sjećam se snimljene priče o fotografu iz, mislim Splita, koji se ustaje u 4 ujutro kako bi se pripremio za slikanja izlaska sunca i predivnih fotki koje je napravio.... Pa priče o kamenoklesarima sa Brača.... To je nekomercijalni program, a ipak 10 puta kvalitetniji od kakvih Farmi, BBrothera.... i slično...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije