Pravi prijatelj

Hugh Grant ponudio je Sandri Bullock rame za plakanje

sandra bullock
22.03.2010.
u 14:56

Sandra je na sto muka; rastrgana između emocija i razuma, savjet je potražila kod prijatelja Hugha Granta. On je pak uznemiren zbog svega što Sandra prolazi i učinit će sve što može da joj olakša teško razdoblje.

Samo dan prije nego je Michelle McGee objavila da je imala aferu sa Jessejem Jamesom, suprugom Sandre Bullock, slavna je glumica medijima rekla da njezin suprug mrzi gledati njezine ljubavne scene.

Ni jednom supružniku nije lako gledati škakljive scene, ali Jesse razumije da je to moj posao i podržava me - rekla je Sandra. A dan kasnije, javnim priznanjem manekenke McGee, spustila se s ružičastih oblaka. Jesse je obitelji uputio javnu ispriku, želi spasiti brak i ne skida vjenčani prsten. Sandra je na sto muka; rastrgana između emocija i razuma, savjet je potražila kod prijatelja Hugha Granta. Sunday Mirror tvrdi kako joj je Hugh velika podrška, a njihovi višesatni telefonski razgovori umiruju Sandru.

- Hugh ima visoko mišljenje o Sandri i uznemiren je zbog problema s kojima se teško nosi. Sandra zapravo ne zna treba li se boriti za brak, a Hugh će učiniti sve što može da joj sve ovo olakša - kaže izvor blizak Sandri Bullock.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije