Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati par

Hvalili su se raskošnim životom i putovanjem u Hrvatsku, a sad ih se otkrilo: 'Kriminalci, krali su sve'

Foto: Facebook
1/5
17.01.2024.
u 17:52

Konkretno, ukupno su pokrali 18 žrtava, preturali im po ormarićima i ukrali bankovne kartice,a uzimali su im i SIM kartice iz njihovih mobilnih telefona

Ashley Singh (39) i njegova partnerica Sophie Bruyea (20) široj su javnosti poznati s društvenih mreža gdje su dijelili fotografije i snimke svog raskošnog života na kojemu su im mnogi zavidjeli. Tako smo mogli vidjeti na koje sve destinacije putuju, u koje luksuzne trgovine idu u shopping i slično. No, sada se doznalo kako je sav taj novac bio stečen krađom. 

Naime, već godinu dana pretresali su ormariće u teretanama diljem Londona te su tako s kreditnih kartica svojih žrtava podigli iznos od otprilike 250 tisuća funti. Inače, Singh je višestruki prevarant koji je zbog istih prijestupa već bio uhićen 2019. godine. Tada je bio u zatvoru gdje je zatvoren šest i pol godina, no pušten je nakon što je odslužio pola kazne.

VEZANI ČLANCI

"Ovo je preblaga kazna za nekoga čija je karijera, očito, kriminalac. Očekivala sam da će dobiti najmanje pet godina, s obzirom na njegovu povijest. Ne mislim da će ga ova posljednja kazna odvratiti od daljnjeg kriminalnog ponašanja - to je ono što on radi", izjavila je ovog tjedna jedna od njegovih žrtava, a prenosi The Sun.

Konkretno, ukupno su pokrali 18 žrtava, preturali im po ormarićima i ukrali bankovne kartice,a uzimali su im i SIM kartice iz njihovih mobilnih telefona što im je omogućilo da ponište lozinke za osobne bankovne račune svojih žrtava.

Na jednom od svojih putovanja Bruyea se pohvalila i kako u Louis Vuitton natikačama vrijednim 535 funti uživa u Hrvatskoj, a sa sobom je imala i 2570 funti vrijedan Louis Vuitton kofer te torbicu s potpisom Christiana Diora u vrijednosti 2500 funti.

Hvalili su se i da uživaju u Dubaiju, i to u bazenu koji se nalazi na krovu zgrade od 50 katova i košta čak 100 funti, uz minimalnu potrošnju od 214 funti po osobi na hranu i piće.

No, detektivi u Lewishamu pratili su telefone, automobile i lica na sigurnosnim kamerama kako bi povezali krađe u teretani stoga su Singh i Bruyea uhićeni u zračnoj luci Gatwick prošlog siječnja nakon što su doletjeli iz Pariza s oko 1700 funti vrijednom dizajnerskom robom iz shoppinga. Oboje su osuđeni na Krunskom sudu u Croydonu za urotu za počinjenje prijevare lažnim predstavljanjem između siječnja 2022. i siječnja 2023. Bruyea je dobila 20 mjeseci u ustanovi za mlade prijestupnike te je suspendirana na dvije godine, a mora odraditi i 120 sati neplaćenog rada te odraditi rehabilitaciju. Singh je dobio kaznu zatvora od tri godine.

VIDEO Matija Vuica: 'U tri naše posljednje minute rekla sam mu sve što sam mislila da je važno'

Komentara 1

Avatar strasnifiki
strasnifiki
19:41 17.01.2024.

koja seljačina moraš biti da nosiš ovu LV kapu i majicu haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije