PRIŠAO JOJ MUŠKARAC

Ida Prester nasmijala obožavatelje događajem iz kluba: 'Najbolji ulet u zadnje vrijeme'

Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/17
12.10.2024.
u 19:00

Sinoć iza ponoći, u disku na konferenciji, uz ruku oko vrata i teško zaplitanje jezika: "Gledao sam te na koncertu. Baš si gipka za svoje godine!", napisala je Ida i dobro nasmijala pratitelje. Objava je dobila više od 1000 likeova, ali i komentare drugih žena, koje su opisivale njihove "ulete".

Glazbenica i voditeljica Ida Prester na društvenim mrežama često dijeli događaje iz privatnog života, pa je tako na Facebooku dobro nasmijala pratitelje kad je prepričala kako joj je u  prišao jedan muškarac. 

Najbolji ulet u zadnje vrijeme. Sinoć iza ponoći, u disku na konferenciji, uz ruku oko vrata i teško zaplitanje jezika: "Gledao sam te na koncertu. Baš si gipka za svoje godine!", napisala je Ida i dobro nasmiala pratitelje. Objava je dobila više od 1000 likeova, ali i komentare drugih žena, koje su opisivale njihove "ulete". 

- Ista satnica , sinoć u klubu (ja sam vlasnica primorana tamo biti u to doba), isto ruka oko vrata, dečak oko tridesetak godina: " Ih 47 godina imaš?! Šta obrijala si brkove pa se ne vide godine?". Valjda je trebao biti kompliment, napisala je pratiteljica. 

- Ja nisam doživjela ulet nego "kompliment" kupujući odjevni predmet. "Za koga vam je to?" pita kompetentna iza pulta. "Za svekra" - odgovorim. "Još ga imate???, bio je drugi komentar. 

Ida ima puno obožavatelja na društvenim mrežama, a povremeno joj na profile zalutaju i neki koji je vrijeđaju. Nedavno je tako objavila komentar na gnjusnu poruku jednog muškarca. 

GALERIJA: Ella Dvornik tijekom godina potpuno se promijenila, zebraste ekstenzije i neonske boje bili su joj favorit

1/32

Naime, Zagrepčanka je na Instagram profilu na zahtjev fanova objavila video u kojem otkriva tajnu svojih srebrnih čizmi, a jedan nepoznati muškarac iz čistog mira joj je uputio užasnu uvredu. - Jel ovo ona sparušena spodoba što dr** za ljudska prava? - napisao je i zgrozio sve koji su komentar vidjeli. Ida se tim povodom odlučila danas oglasiti i poručiti svojim mnogobrojnim pratiteljima da ne obraćaju pažnju na ružne riječi. 

Svoje obraćanje započela je: -  Zanimljiv fenomen. Hejteri će ženu prvo pokušat napast na temelju fizičkog izgleda, tu smo najosjetljivije, pretpostavlja se. Ako si krupnija, onda si debela krava ili krmača. A meni vec ne znam koji put pišu - sparušena. To je valjda neki pogrdan izraz za mršavije zene. Sparušena spodoba. Kakva god da si, naći će ti soft spot - piše Prester pa nastavlja: - A i nastavak komentara je indikativan. Bavit se ljudskim pravima danas je uvreda sama po sebi, pokazivanje slabosti, nastranosti, budala neka.. - kazala je ljutito aktivistica.

Osvrnula se i na današnja vremena: - U čudnim vremenima živimo. Opsesije izgledom, statusom, samima sobom. Ljubaznost, briga za druge, iskrenost.. sve to više nije kul, često je predmet poruge, vidim i na tuđim profilima, kod svih ljudi koji se trude nešto promijeniti, veliko ili malo. Ne treba na to trošiti vrijeme, samo se fokusirati na svoj cilj - primijetila je, a zatim poručila: - Pišem ovo da samu sebe malo dignem, koji put me dočeka nespremnu. Nek nas ovakvi komentari motiviraju da budemo jos glasniji i strastveniji prema svemu što radimo. Ima jos puno energije i ideja u ovim nasim sparušenim tijelima - zaključila je pjevačica benda Lollobrigida.

VIDEO: Popularna Lile opisala je svog savršenog muškarca i osvrnula se na preljub

Ključne riječi

Komentara 1

OL
OlujaU❤
20:38 12.10.2024.

🤦 susramlje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije