OTVORIO DUŠU

Igor Kojić o braku sa Severinom: 'Ne može se na svaku ljudsku glupost odgovarati gospodskom šutnjom'

Severina i Igor Kojić
Foto: Instagram
1/8
27.09.2022.
u 13:53

- Svaka priča ima dva kraja i ne možete opisivati ledeni brijeg ako vidite samo njegov vrh. U proteklom vremenu sve što ste mogli pročitati o mojoj obitelji i meni su bile plasirane neistine i laži od meni dobro poznate PR ekipe, tvrdi Kojić

Bivši Severinin suprug Igor Kojić i njezin bivši partner i otac njezinog sina Milan Popović ovog su ljeta postali prijatelji, te su zajedno ljetovali na Hvaru s malim Aleksandrom. Kojić se nakon toga nije oglašavao, a danas je za Index dao prvi intervju nakon razvoda od Severine, u kojem je iznio svoju stranu priče. Kazao je kako je sa sestričnom katjom ljetovao na Hvaru, a tamo je slučajno naišao na malog Aleksandra. 

- Taj susret je neopisiv i bio je jako emotivan za obojicu. Šetao sam sa sestričnom po rivi kada sam u jednom trenutku između dva suncobrana jednog restorana primijetio to malo anđeosko stvorenje kako gleda u mom smjeru. Pogledi su nam se susreli, Aleksandar potrčao k meni i skočio mi u zagrljaj koji je trajao, kažu 10 minuta, za mene 10 sati. Osjećao sam se kao da me pogodila neka raketa ljubavi. U jednoj sekundi mi je sve prošlo kroz glavu, a siguran sam da je i njemu. Aleksandar je dio mog života, kao i ja njegovog, i zauvijek će ostati ugraviran u mom srcu, ispričao je Kojić, koji se nakon nekoliko dana susreo i s Popovićem.  Kazao je i kako je nakon razvoda nekoliko puta pokušao stupiti u kontakt s Aleksandrom. 

 Komentirao je i kako mu je bilo u braku sa Severinom.

- Severina je radila svoj posao, ja sam radio svoj, iako sam joj često pomagao u njenom poslu jer potječem iz glazbene obitelji. Ovo je moj prvi intervju o privatnim stvarima. Kada god sam možda i osjetio neku potrebu nešto da kažem, uvijek bih se zapitao trebam li ja bilo što objašnjavati. Međutim, ne može se na svaku ljudsku glupost odgovarati gospodskom šutnjom. Ljudi često komentiraju stvari koje ne vide dobro ili ih vide samo površno. Svaka priča ima dva kraja i ne možete opisivati ledeni brijeg ako vidite samo njegov vrh. U proteklom vremenu sve što ste mogli pročitati o mojoj obitelji i meni su bile plasirane neistine i laži od meni dobro poznate PR ekipe. Churchill je davno rekao da laž obiđe pola svijeta dok istina obuče svoje hlače. Zbog toga želim makar na trenutak zaustaviti razne pogrešne teorije i gorke osude, koje nemaju veze s pravim stanjem stvari, rekao je Kojić i dodao kako je i za vrijeme braka sa Severinom nekoliko puta razgovarao s Popovićem.

-  Nažalost, to njeno okruženje vam dođe kao ruska babuška. Vidite samo jednu figuru, ali istina je da su za svaku odluku najviše odgovorne one figure koje se ne vide izvana. Moć vladanja nad drugima neodoljiva je slast tamne strane čovjekovog bića. Zvuči bizarno, ali ako pogledate film Bohemian Rhapsody o životu Freddieja Mercuryja, bit će vam jasno kakve su uloge u tom PR timu koji se toliko spominje. Severinina sestra Zdenka bi vam puno direktnije objasnila taj odnos i cijelo to okruženje. Ne tako davno Zdenka je otvorila bocu vina i proslavila Severinin prekid suradnje s njezinim najbližim suradnikom, koji je i glavni uzrok loših odnosa sa sestrom i cijelom njezinom obitelji. Žao mi je što Severina sve ovo proživljava i vjerujem da će se jednog dana ponovo otrgnuti iz tih kandži i u centar svog bića staviti prave vrijednosti, tvrdi Kojić. 

VIDEO: Bivši zaposlenici Meghan markle otkrivaju da je šefica iz pakla

Ključne riječi

Komentara 13

BE
Berri
14:34 27.09.2022.

Severina je uvijek imala nesreću da je birala loše suradnike i loše društvo. Uvijek su se za nju lijepile afere.

Avatar utunelu
utunelu
15:12 27.09.2022.

severina je nitko i nista pjevati ne zna niti ce znati i izrazito je antipaticna

BE
Berri
14:33 27.09.2022.

Ispadaa da je Severina kriva za sve?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije