Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije joj bilo lako

Nika Antolos o svom zdravlju: Skoro će tri godine da mogu hodati čvrsto i živjeti bez podmuklih užasnih bolova

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/5
27.09.2022.
u 12:48

Niki je prije 14 godina dijagnosticirana je autoimuna bolest multipla skleroza. Na društvenim je mrežama uvijek otvoreno govorila o svojoj borbi i bilježila svaki hitni posjet bolnici.

Pjevačica i članica grupe Feminnem Nika Antolos podijelila je na Instagramu koliko se u zadnje tri godine njezino zdravstveno stanje popravilo.

"Skoro će tri godine da mogu zatvoriti oči bez toga da se svijet vrti. Da mogu hodati čvrsto, bez straha od pada. Mogu zaspati bez toga da mi se trese cijela soba kad padam u san. Ja mogu gledati i vidjeti na oba oka. Živjeti bez naglih, podmuklih, užasnih bolova. Ruke ni noge mi ne trnu, a jezik se ne petlja. Mozak se ne magli. Skoro pa će tri godine, prijatelji, da sam zdrava…MS je izlječiv.  Zbog moga Boga što me doveo pred @izgubljeno.znanje ja pjevam i plešem u štiklama na pozornici ili pak šećem sa Siom satima. Zato ponovo s mojim curama @feminnem_official mogu trčati šumom i pjevati iz sveg glasa. Vidjet ćete u utorak u spotu za #imalinassutra u podne na CMC-u i našem YT kanalu. Zahvalna sam, to sam htjela reći…", napisala je na Instagramu.

Niki je prije 14 godina dijagnosticirana autoimuna bolest multipla skleroza. Na društvenim je mrežama uvijek otvoreno govorila o svojoj borbi i bilježila svaki hitni posjet bolnici, a zadnje tri godine vidljiv je pomak u njezinu stanju. Otvoreno je uvijek pisala o tome kako joj se zdravstvena situacija popravila.

"Dragi dnevniče, samo da ti šapnem – Bog uvijek skrati prste svakoj laži. Napokon se priznaje da EB virus uzrokuje MS, da je protokol Helenin, o kojem pričam već neko vrijeme, zaista ubio već navedenog, te da zato MS više u mome životu ne postoji. Napokon će se stati i poslušati nas koji govorimo istinu, a da nas ista pritom košta životnoga mira, jer “velikima” uporno smeta. Pametnom dosta… Slušajmo i čujmo jedni druge, ne trpajte sve u ladicu s ravnozemljašima ako imaju nešto, vama novo, kao rješenje. Zdrava hrana je uz molitvu uvijek bila početak i kraj zdravog čovjeka. Ovaj osjećaj slobode od bolesti uma i tijela ne bih mijenjala ni za što na svijetu, zaista sve što Gospodin sastavi kroz trnje putuje do sunca, ali stigne. Hvala Ti veliki…", napisala je Nika u jednoj od objava na Instagramu govoreći o tome što joj je pomoglo u borbi s ovom bolesti.

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Storm95.
Storm95.
13:05 27.09.2022.

To je osobno svjedočanstvo, zbog kog si ti sad zdrava, a bolesni u duši će te popljuvati.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
13:35 27.09.2022.

Ne razumijem zašto ima potrebu stalno izlaziti u javnost sa svojim osobnim problemima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije